Το Alkyon Resort Hotel & Spa έλαβε Πιστοποιητικό Προσβασιμότητας ΑμεΑ

accessibilitypassΥλοποιόντας τη δέσμευση της Διοίκησης για παροχή προσβάσιμων υπηρεσιών σε όλους  τους επισκέπτες του, το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Alkyon Resort Hotel & Spa έλαβε Πιστοποιητικό Προσβασιμότητας (ACCESSIBILITY PASS®) για Άτομα Με Αναπηρία όρασης και νόησης.

Παράλληλα, στελέχη και υπάλληλοι του ξενοδοχείου συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την εξυπηρέτηση πελατών με ανάγκες προσβασιμότητας, από τους οποίους 11 άτομα πιστοποιήθηκαν με τα ACCESSIBILITY Certifications for Professionals in Hotel Management, Hotel Guest Services και Hotel Housekeeping & Facilities Services, ανάλογα με την ειδικότητά τους.

Το ACCESSIBILITY PASS είναι ένα ολοκληρωμένο παγκόσμιο σύστημα πιστοποίησης ξενοδοχειακών μονάδων, το οποίο αξιολογεί και κατατάσσει το επίπεδο προσβασιμότητας που προσφέρουν, βάσει των Υποδομών, των Υπηρεσιών και των Δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Οι πιστοποιήσεις του Alkyon Resort Hotel & Spa και του ανθρώπινου δυναμικού του πραγματοποιήθηκαν από τον φορέα πιστοποίησης ‘PEOPLECERT’.