Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αποκλειστικός εκπαιδευτικός χορηγός στην Α.Ι.Τ.Εxpo για δεύτερη χρονιά

Το School of Tourism & Culinary Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στηρίζει έμπρακτα τον Τουρισμό και το αποδεικνύει συμμετέχοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά ως αποκλειστικός εκπαιδευτικός χορηγός στην 6η Athens International Tourism Expo 2019, μια από τις κορυφαίες εκθέσεις στον κλάδο του τουρισμού, με περισσότερους από 350 εκθέτες και 150 κορυφαίους διεθνείς Hosted Buyers από όλο τον κόσμο. Μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από επισκέπτες, προσκεκλημένους και εκθέτες, η στρατηγική συνεργασία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και της LeaderExpo στην επερχόμενη έκθεση φιλοδοξεί να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο το υψηλό της επίπεδο.

Οι ταλαντούχοι σπουδαστές των ειδικοτήτων του Τομέα Τουρισμού & Επισιτισμού θα δώσουν το στίγμα τους, στελεχώνοντας με τον καλύτερο τρόπο και προσφέροντας τις υπηρεσίες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Οι καταρτισμένοι και φιλόδοξοι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα συμμετέχουν στη διοργάνωση της έκθεσης, επανδρώνοντας όλα τα λειτουργικά τμήματά της όπως Υποδοχή και Κέντρο Εγγραφών, B2B και Συνέδρια και όλα τα τμήματα εξυπηρέτησης των επισκεπτών.

Οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής θα επιμεληθούν και πάλι τα γεύματα όλων των Hosted Buyers, αυτή τη φορά σε ένα εντυπωσιακό Open Kitchen Live Cooking, ώστε να έχουν όλοι οι συμμετέχοντες την ευκαιρία να παρακολουθούν ζωντανά τη δημιουργική διαδικασία της παρασκευής των γευμάτων. Φέτος, όλα τα «φώτα» στρέφονται στην Ελληνική κουζίνα και τα αναρίθμητα ελληνικά προϊόντα Π.Ο.Π., τα οποία θα αποτελέσουν και τους κεντρικούς άξονες πάνω στους οποίους θα βασιστούν οι Καθηγητές και Σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν Ελληνικό Πρωινό και Brunch.

Η 6η Athens International Tourism Expo 2019, που θα διοργανωθεί 6-8 Δεκεμβρίου 2019 στο Metropolitan Expo με τη στήριξη του ΕΟΤ, στοχεύει για μια ακόμα χρονιά να παρουσιάσει το καλύτερο πρόσωπο της Ελλάδας στο διεθνή τουρισμό, συστήνοντας την Αθήνα ως ένα Tourism Hub στην περιοχή της Μεσογείου και Νότιας Ευρώπης, αλλά και να ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας. Μια έκθεση που έχει εδραιωθεί πλέον στην Ελληνική τουριστική αγορά αλλά έχει γίνει ευρύτερα γνωστή και στη διεθνή, καθώς μέχρι σήμερα την έχουν επισκεφθεί πολλές  τουριστικές εταιρείες από το εξωτερικό.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κιούσης, Διευθυντής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ανανέωση της συνεργασίας μας στη διοργάνωση της 6η Athens International Tourism Expo 2019, υποστηρίζοντας έμπρακτα τον κλάδο του Τουρισμού, αλλά και τοποθετώντας τους σπουδαστές μας στο επίκεντρο. Δίνοντάς τους την ευκαιρία να έχουν μια πραγματική επαγγελματική εμπειρία από τη δημιουργία μέχρι την υλοποίηση, να εφαρμόσουν τις πρακτικές που διδάσκονται καθημερινά στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, να διευρύνουν τι γνώσεις τους και να ζήσουν κάτι μοναδικό, μετουσιώνεται motto μας που αντικατοπτρίζει το όραμα μας: Education Redefined