Το Διεθνές Ραντεβού του Ελληνικού Τουρισμού

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ πραγματοποιήθηκε στην 2η Διεθνή Έκθεση GREEK TOURISM Expo ’15 στις 4 – 6 Δεκεμβρίου στοMetropolitan Expo την οποία εγκαινίασε η αν.Υπουργός Τουρισμού Κα Έλενα Κουντουρά.

Η επίσημη διεθνής έκθεση τουρισμού της Αθήνας κάλυψε για μία ακόμη χρονιά, όλες τις επαγγελματικές ανάγκες των επιχειρήσεων του Ελληνικού Τουρισμού και με το σύνθημα ”COME TO MEET THE GREEKS ” συγκέντρωσε:

  • 100 διεθνείς και υψηλού επιπέδου Hosted Buyers από 25 χώρες οι οποίοι κάλυψαν όλους τους τομείς του Ελληνικού Τουρισμού και πραγματοποίησαν νέες συνεργασίες.
  • 200 εκθέτες από όλους τους τομείς του ελληνικού τουρισμού, Περιφέρειες, Δήμοι, Φορείς του Τουρισμού, Ξενοδοχεία, Luxury Boutique Hotels & Villas, Τουριστικά γραφεία, Εταιρείες Κρουαζιέρας, Management, Εξοπλισμών κ.λ.π.
  • 800 πολύ επιτυχημένα Β2Β ραντεβού πραγματοποίησαν οι εκθέτες με τους Buyers και επέτυχαν νέες συμφωνίες για να προωθήσουν ακόμη περισσότερο τον Ελληνικό Τουρισμό.
  • 7.000 χιλιάδες και πλέον ήταν οι επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από όλους τους κλάδους της τουριστικής βιομηχανίας και κάλυψαν πλήρως όλες τις επαγγελματικές τους ανάγκες με νέες συνεργασίες.
  • 638 προκαθορισμένα ραντεβού έκλεισαν επισκέπτες με εκθέτες μόνον από το Online πρόγραμμα Visitor’s Matching Program και φυσικά πέραν του αριθμού των λοιπών συναντήσεων που έγιναν στην έκθεση απευθείας στα περίπτερα των εκθετών.

Οι επίσημοι φορείς του ελληνικού τουρισμού ΞΕΕ, ΣΕΤΕ, ΕΕΚΦΝ και oi διεθνείς εταιρείες TRIVAGO και TUI πραγματοποίησαν συνεδριακές εκδηλώσεις μεγάλου επαγγελματικού ενδιαφέροντος με ομιλητές υψηλού επιστημονικού και επαγγελματικού επιπέδου.

H Έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα των : Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων, ΕΟΤ, Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, ΣΕΤΕ, Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων & Φορέων Ναυτιλίας.

Εκθέτες και επισκέπτες συναντήθηκαν και προώθησαν τις συνεργασίες τους σε μία πολύ οργανωμένη έκθεση, σε μία ιδιαιτέρως επαγγελματική παρουσία των εκθετών και σε ένα υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο.  Οι συνεδριακές εκδηλώσεις σφράγισαν τον υψηλό επαγγελματισμό των θεμάτων και των ομιλητών και το μεγάλο ενδιαφέρον των εκατοντάδων ακροατών τους.

Η επόμενη έκθεση θα διοργανωθεί 25 – 27 Νοεμβρίου 2016 στο Metropolitan Expo                        

Όλοι μαζί και στο νέο ραντεβού για την προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού !