Πρόγραμμα Επίσκεψης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων στην Κύπρο, Νοέμβριος 2014 – Μαρτιος 2015

Στα πλαίσια προβολής του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού ανακοινώνει προς τους υπαλλήλους ταξιδιωτικών γραφείων (συμπεριλαμβανομένων και των PCOs) πρόγραμμα επίσκεψης για την περίοδο Νοεμβρίου 2014 – Μαρτίου 2015, με εξαίρεση την περίοδο των εορτών. Όλες οι διευθετήσεις διενεργούνται από το γραφείο του ΚΟΤ στην Αθήνα.

Στο πρόγραμμα επίσκεψης περιλαμβάνονται:

Α. Χαμηλά αεροπορικά εισιτήρια (PEP) τόσο για τους υπαλλήλους ταξιδιωτικών γραφείων όσο και για τους συνοδούς τους από τις Κυπριακές Αερογραμμές. Τα εκπτωτικά εισιτήρια θα προσφέρονται για τους προορισμούς που εξυπηρετούν με τα δικά τους αεροσκάφη οι Κυπριακές Αερογραμμές. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνούν με το γραφείο ΚΟΤ Αθήνας, το οποίο εν συνεχεία θα επικοινωνεί με τις Κυπριακές Αερογραμμές για τις σχετικές κρατήσεις.

Β. Δωρεάν διαμονή με πρόγευμα από ξενοδοχεία και καταλύματα, υπό την προϋπόθεση ότι οι συνοδοί των υπαλλήλων των ταξιδιωτικών γραφείων θα διαμένουν στο ίδιο δωμάτιο. Οι κρατήσεις των δωματίων θα διευθετούνται από το γραφείο ΚΟΤ Αθήνας. Επισυνάπτεται κατάλογος με τα ξενοδοχεία που προσφέρουν διαμονή καθώς και ο αριθμός των δωματίων που προσφέρουν για εργαζομένους ταξιδιωτικών γραφείων της Ελλάδας.

Γ. Ένα γεύμα σε Κυπριακή Παραδοσιακή Ταβέρνα το οποίο θα προσφέρει ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνούν με το γραφείο ΚΟΤ Αθήνας για να δηλώσουν την ταβέρνα/εστιατόριο της επιλογής τους και εν συνεχεία το γραφείο ΚΟΤ Αθήνας θα αναλαμβάνει την σχετική κράτηση. Επισυνάπτεται κατάλογος με τις Κυπριακές ταβέρνες και εστιατόρια που προσφέρεται ένα γεύμα για εργαζομένους ταξιδιωτικών γραφείων της Ελλάδας.

Δ. Ενοικίαση αυτοκινήτου σε ειδική τιμή από την εταιρία Petsas. Προσφέρει αυτοκίνητα της κατηγορίας C (Toyota YARIS, A/C manual ή παρόμοιο) στην τιμή των 10 ευρώ συν ΦΠΑ την ημέρα.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει απαραιτήτως να έρχονται σε επαφή με το Γραφείο του ΚΟΤ στην Αθήνα και όχι με τις επιχειρήσεις που προσφέρουν τις σχετικές παροχές. Το γραφείο ΚΟΤ Αθήνας αναλαμβάνει όλες τις σχετικές κρατήσεις – διευθετήσεις προς τις σχετικές επιχειρήσεις.

Πληροφορίες:
Γραφείο ΚΟΤ Αθήνας
Ξενοφώντος 2A, 3ος όροφος
(Εντός Κτιρίου Κυπριακής Πρεσβείας)
Αθήνα, Σύνταγμα 10557
Τηλ. 210 3610178, 210 3610057
Φαξ. 210 3644798
Cto-athens@cyta.gr