Η AVANT GARDE DESIGN αναλαμβάνει τον εξοπλισμό χώρων εκδηλώσεων

WPM$IWSY

WPM$N381

Η εταιρεία AVANT GARDE DESIGN Α.Ε. με πολυετή εμπειρία στο χώρο του επαγγελματικού κυρίως επίπλου αναλαμβάνει με συνέπεια τον εξοπλισμό χώρων φιλοξενίας, εστίασης, συνεδρίων και εκδηλώσεων. Με συνεργάτες κύρους προτείνει ολοκληρωμένες προτάσεις και με την βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού παραδίδει ολοκληρωμένα projects.

‘Ενας από τους πλέον σημαντικούς συνεργάτες μας είναι και ο ιταλικός οίκος PEDRALI. Ιδρυθείς το 1963 συνεχίζει μέχρι και σήμερα να πρωταγωνιστεί στο διεθνές βιομηχανικό έπιπλο. Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Bergamo& στο Manzanoέκτασης 55.000 τ.μ., όπου παράγει και διακινεί εμπορεύματα σε όλο τον κόσμο.Έπιπλα από ξύλο, μέταλλο και συνθετικές ύλες, υψηλού σχεδιασμού και ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!Με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον επιστατεί με αυστηρότητα σε όλη την παραγωγική διαδικασία, από τις πιστοποιημένες πρώτες ύλες μέχρι την παράδοση του τελικού προϊόντος.

Διεθνείς τιμητικές διακρίσεις ποιότητας & πρωτοποριακού σχεδιασμού επικροτούν την συνέπεια και την προσήλωση στους στόχους του.Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η κοινωνική προσφορά του Pedrali, που στηρίζει την ένωση”LUNA ONLUS” γονέων με παιδιά με αυτισμό και άλλα συγγενή σύνδρομα,την μη κερδοσκοπική οργάνωση “NADIA VALSECCHI”, που ασχολείται με την επιστημονική έρευνα κατά του καρκίνου του παγκρέατος, καθώς επίσης και την κοινότητα”SHALOM”, που βοηθά στην κοινωνική επανένταξη ατόμων που απεξαρτήθηκαν από την χρήση ουσιών.

Μέσα από την σύντομη αναφορά μας στον οίκο PEDRALI, θελήσαμε να σας δώσουμε μία εικόνα για τα κριτήρια, με τα οποία επιλέγουμε τους συνεργάτες μας.

Θα μας ενδιέφερε να μάθουμε και τα δικά σας…

WPM$IWSY2