Τέταρτο Συνέδριο Ελληνικής Υψηλής Στρατηγικής: Η γεωοικονομική διάσταση

Ημερομηνία 28/04/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ)
Διεύθυνση -, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων (Ι.ΔΙ.Σ.) του Παντείου Πανεπιστημίου
Τηλέφωνο 210 3312325
Website www.idis.gr

To πρόγραμμα το Συνεδρίου εστιάζει στη Γεωοικονομική Διάσταση της Ελληνικής Υψηλής Στρατηγικής δηλαδή στα οικονομικά της άμυνας, στην οικονομική διάσταση των σύγχρονων συγκρούσεων, στην πολιτική επενδύσεων και στην αμυντική βιομηχανία καθώς και στην ενέργεια και τις υποδομές.

Το Συνέδριο αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο του διαλόγου και του στοχασμού, ο οποίος έχει θεσμοθετηθεί μεταξύ της ακαδημαϊκής κοινότητας, η οποία ερευνά το πεδίο των Στρατηγικών Σπουδών και των επαγγελματιών του τομέα της Άμυνας και της Ασφάλειας, είτε αυτοί προέρχονται από τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας είτε από τους παράγοντες της αγοράς στο συγκεκριμένο χώρο. Στους συμμετέχοντες και εισηγητές του Συνεδρίου περιλαμβάνονται ακαδημαϊκοί, τραπεζικοί, επιχειρηματίες, εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη όλων των κλάδων των ενόπλων δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και εκπρόσωποι Δεξαμενών Σκέψεως.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr