Συνέδριο του ACI Europe (Airports Council International)

Ημερομηνία 20/06/2016 - 22/06/2016, Ολοήμερο
Τοποθεσία Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso
Διεύθυνση -, Βουλιαγμένη

Με οικοδεσπότη τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, οι ετήσιες εκδηλώσεις της Γενικής Συνέλευσης, του Συνεδρίου & της Έκθεσης του ACI Europe (Airports Council International Europe) θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα από τις 20 έως τις 22 Ιουνίου 2016 (Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, Βουλιαγμένη), με τη συμμετοχή κορυφαίων παραγόντων του αεροπορικού χώρου, ανώτατων στελεχών αεροδρομίων και αεροπορικών εταιρειών από όλο τον κόσμο, εκπροσώπων της παγκόσμιας αεροπορικής βιομηχανίας, ευρωπαϊκών νομοθετικών φορέων, ακαδημαϊκών και συμβούλων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου, θα εξετασθούν σε βάθος θέματα που άπτονται του χώρου των αεροδρομίων και του ευρύτερου κλάδου των αερομεταφορών. Ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές του Συνεδρίου, συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες του χώρου των αερομεταφορών & της παγκόσμιας αεροπορικής βιομηχανίας, όπως ο κ. Olivier Jankovec, Γενικός Διευθυντής του ACI Europe, ο Augustin de Romanet, Πρόεδρος & CEO – Aéroports de Paris, o κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της Aegean, ο κ. Arnaud Feist, CEO του αεροδρομίου των Βρυξελλών και ο Δρ Stefan Schulte, Chairman of the Executive Board της Fraport AG. Επιπλέον, σε πάνελ ομιλητών συμμετέχουν ο Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Henrik Morch, ο CEO της Star Alliance, κ. Mark Schwab, ο Πρόεδρος του ACI World και CEO του London City Airport, κ. Declan Collier, καθώς και οι CEOs πλήθους ακόμη αεροδρομίων, όπως των ισπανικών (AENA), της Βουδαπέστης, του Δουβλίνου, της Ζυρίχης, της Κοπεγχάγης, του Μονάχου, του Μπρίστολ, της Ρώμης, του ομίλου Vinci Airports κ.α.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, αεροδρόμιο με διαχρονικά δυναμική παρουσία στο Διεθνές Συμβούλιο Αεροδρομίων, υποδέχεται στην Αθήνα τη διεθνή αεροδρομιακή κοινότητα, ως οικοδεσπότης (host airport) και χορηγός σειράς εκδηλώσεων, καθώς και  του Επίσημου Δείπνου του Συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της 21ης Ιουνίου.

Με την ευκαιρία της φιλοξενίας των ετήσιων εκδηλώσεων του ACI Europe, ο CEO του ΔΑΑ, κ. Γιάννης Παράσχης, o οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών Πρόεδρος τόσο του ACI Europe όσο και του παγκόσμιου συμβουλίου ACI World, δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην Αθήνα για 2η φορά μετά το 2006 το Συνέδριο του ACI Europe. Είναι μάλιστα μια εξαιρετική τιμή για το αεροδρόμιό μας, αφού φιλοξενούμε ξανά την κορυφαία συνάντηση της διεθνούς αεροδρομιακής κοινότητας της Ευρώπης σε μια συμβολική χρονιά, κατά την οποία γιορτάζουμε τη διπλή επέτειο των 15 ετών από την έναρξη λειτουργίας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, αλλά και τη συμπλήρωση των 20 ετών από τη σύσταση της Εταιρείας Αεροδρομίου, ενός διεθνώς καταξιωμένου επιχειρηματικού εγχειρήματος που πορεύθηκε διαχρονικά με επιτυχία στη βάση της πρωτοποριακής συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Η κεντρική θεματική του φετινού Συνεδρίου αντλεί την έμπνευσή της από τον Ηράκλειτο και την αρχαία ελληνική φιλοσοφία. Με βασικό μήνυμα “Τα πάντα ρει – There is nothing permanent except change, την οποία αντανακλούν όλες οι επιμέρους ενότητες, εκφράζει τη διαρκή μεταβολή και τις ανατροπές που χαρακτηρίζουν και διέπουν την παγκόσμια κατάσταση, το χώρο των αερομεταφορών ιδιαιτέρως, αλλά και τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.»

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr