Ημερίδα από την «Ηλιαχτίδα» για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών με διαταραχές Αυτιστικού φάσματος

Ημερομηνία 22/04/2018, Ολοήμερο
Τοποθεσία Filippos Xenia Hotel
Διεύθυνση -, Σέρρες
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Σύλλογος Γονέων, Φίλων και Κηδεμόνων με Αυτισμό Ν.Σερρών «Ηλιαχτίδα»

Η Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών με διαταραχές Αυτιστικού φάσματος και η εκπαίδευση τους στο δημοτικό σχολείο της γειτονιάς τους. Τι και πως, είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων, Φίλων και Κηδεμόνων με Αυτισμό Ν.Σερρών «Ηλιαχτίδα».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Απριλίου στις 11.30 το πρωί στο ξενοδοχείο Filippos Xenia Hotel”. Εισηγητές θα είναι ο Νίκος Απτεσλής, Διδάκτορας Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Προϊστάμενος Β΄ΚΕΔΔΥ Θεσ/νικης , με εξειδίκευση στον Αυτισμό και η Αλεξάνδρα Ευαγγέλου Διευθύντρια Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Θεσ/νικης για παιδιά με Αυτισμό, κάτοχος Master στην Ειδική Αγωγή.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Μακεδονία
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr