Η SWOT διοργανώνει το 4o Business Travel Professionals Forum

btpf-2016-124 & 25 Νοεμβρίου στην Αθήνα

SWOT | Simple Way Of Tourism διοργανώνει στις 24 & 25 Νοεμβρίου 2016, στο ξενοδοχείο Metropolitan Athens το 4Business Travel Professionals Forum (BTPF), που αφορά συναντήσεις των μεγαλύτερων ξενοδοχείων της Ελλάδας με τους κυριότερους εκπροσώπους εταιρειών και ταξιδιωτικών γραφείων της Ελληνικής & Διεθνούς Αγοράς.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται και αυτή τη χρονιά υπό την αιγίδα των Υπουργείου Οικονομίας-Ανάπτυξης & Τουρισμού,ΕΟΤ, ΣΕΤΕ, HAPCO&Δήμου Αθηναίων – ACVB.

Το διήμερο φόρουμ, ως θεσμός πλέον στον χώρο των Τουριστικών Επιχειρήσεων της χώρας μας, θα φιλοξενήσει περισσότερα από 100 εθνικά και διεθνή ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και αντίστοιχο αριθμό εμπορικών εταιρειών, που χρησιμοποιούν τουριστικές υπηρεσίες σε ελληνικούς προορισμούς.

Υπενθυμίζεται ότι στο επιτυχημένο διήμερο του BTPF 2015 που διοργανώθηκε τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 1400 συναντήσεις παραγόντων του τουρισμού, μέσα σε μόλις 8 ώρες.Οι εκπρόσωποι των 40 συνολικά ξενοδοχειακών εταιρειών είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να παρουσιάσουν τις μονάδες τους σε περισσότερα από 90 στελέχη εμπορικών εταιρειών και  85 ταξιδιωτικών γραφείων. Ξεχωριστή δυναμική στη διοργάνωση έδωσαν οι 15 εκπρόσωποι ταξιδιωτικών οργανισμών (HostedBuyers) από όλη την Ευρώπη, όπου ανέπτυξαν τις επαφές για συνεργασίες με προορισμό την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά στο www.btpf.eu , στο τηλεφωνικό κέντρο +30 210 6525520 & στο btpf@swot.gr.