Πρόγραμμα Παροχής Φιλοξενίας για την οργάνωση Εταιρικών Συνεδρίων και Ταξιδίων Κινήτρων στην Κύπρο 2015

Το υπό αναφορά Πρόγραμμα έχει ως στόχο την περαιτέρω προώθηση της Κύπρου στο εξωτερικό ως προορισμού για την διεξαγωγή εταιρικών συνεδρίων και ταξιδίων κινήτρων στην Κύπρο, συμβάλλονταςακόμη περισσότερο στην αναγνωσιμότητατης Κύπρου ως ενός ελκυστικού και ανταγωνιστικού προορισμού οργάνωσης συνεδρίων και ταξιδίων κινήτρων.

Αίτηση μπορούν να υποβάλλουν αδειούχα γραφεία τουρισμού και ταξιδίων και εταιρικοί πελάτες από το εξωτερικό (εκτός Κύπρου). Ειδικότερα, τα Αδειούχα Γραφεία Τουρισμού και Ταξιδίων εγκατεστημένα σε κράτος – μέλος (της ΕΕ και εκτός της Κυπριακής Δημοκρατίας), δύναται να ασκούν  προσωρινά στην Κυπριακή Δημοκρατία τις δραστηριότητες τους, χωρίς να απαιτείται να έχουν μόνιμα οργανωμένο Γραφείο σε αυτήν, υπό την προϋπόθεση ότι θα δηλώσουν στον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού αυτή την πρόθεση τους εγγράφως.

Αδειούχα γραφεία τουρισμού και ταξιδίων από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν μπορούν να ασκούν στην Κυπριακή Δημοκρατία, σε οργανωμένη ή μόνιμη βάση, τις δραστηριότητες τους και για να αποταθούν για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα πρέπει να αντιπροσωπεύονται από κυπριακό αδειούχο γραφείο τουρισμού και ταξιδίων, το οποίο πρέπει να δηλώνεται και στην αίτηση.

Οι εταιρικοί πελάτες επίσης που επιθυμούν να αποταθούν για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα πρέπει να αντιπροσωπεύονται από τοπικό αδειούχο γραφείο τουρισμού και ταξιδίων και το τοπικό γραφείο πρέπει να δηλώνεται και στην αίτηση.

Η αίτηση θα πρέπει να υποβάλλεται στο ανάλογο γραφείο του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και στην περίπτωση της Ελλάδας στο γραφείο ΚΟΤ Αθήνας (cto-athens@cyta.gr, τηλ. 2103610178), τουλάχιστον 1 μήνα πριν από την άφιξη της ομάδας στην Κύπρο.

Τα προσφερόμενα οφέλη συνίστανται σε προσφοράαναμνηστικών δώρων, παροχή έντυπου πληροφοριακού υλικού, παροχήυπηρεσιών Συνάντησης και Βοήθειας από τα Γραφεία ΚΟΤ αεροδρομίου Λάρνακας και Πάφου κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο και παροχή ποσών φιλοξενίας για τους συμμετέχοντες από το εξωτερικό(πλην Κύπρου) αναλόγως του αριθμού των συμμετεχόντων.

Το πλήρες κείμενο του προγράμματος και η σχετική αίτηση αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού: www.visitcyprus.com