Επιχειρηματικός διαγωνισμός Αct In Space με την υπογραφή της WE MAG

????????????????????????????????????

Αντικείμενα υψηλής ποιότητας και αισθητικής όπως ιδιαίτερους οικολογικούς φακέλους – τσάντες με σημειωματάριο, στυλό και αυτοκόλλητα σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, αλλά και μία συλλογή από T-shirt και κορδόνια λαιμού με ειδικές εκτυπώσεις, κατασκεύασε η εταιρία WE MAG για τον 1ο εθνικό επιχειρηματικό διαγωνισμό ActInSpace, συμμετέχοντας ως υλικό-τεχνικός υποστηρικτής.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το si-Cluster υπό το συντονισμό του Corallia στις 20 και 21 Μαΐου στο a2-innohub με τη συμμετοχή 12 ομάδων. Επιστήμονες από διαφορετικές ειδικότητες καθώς και νέοι επαγγελματίες δημιούργησαν καινοτόμα προϊόντα με τη χρήση διαστημικών δεδομένων, διεκδικώντας μια θέση στον τελικό της Τουλούζης στις 29 Ιουνίου 2016.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τo ΑctInSpace πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε 26 πόλεις παγκοσμίως, με κεντρικούς διοργανωτές την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (ESA), τη Γαλλική Υπηρεσία Διαστήματος (CNES) και το ESA BIC SudFrance, ενώ διεθνείς υποστηρικτές ήταν η AirbusDefenceandSpace, η Airfrance/KLM και η Novespace.