ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ: γιόρτασε την εκκίνηση της εορταστικής περιόδου

PAN_0037Αθήνα 06 Δεκεμβρίου 2013 – Χθες το απόγευμα σε ένα πραγματικά εορταστικό σκηνικό το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε το ξεκίνημα της Χριστουγεννιάτικης περιόδου,
που όλοι τόσο πολύ προσμένουμε , με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
στο lobby του Ξενοδοχείου. Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, το περιβάλλον πραγματικά εύθυμο, με αποτέλεσμα η βραδιά να αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια και εντυπώσεις.

Συγχρόνως το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ως κοινωνικά ευαισθητοποιημένη εταιρεία, ξεκινάει για ακόμη μία φορά μία ιδιαίτερη φιλανθρωπική καμπάνια. Από 21/12/2013 και για τους 3 επόμενους μήνες για κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στο εστιατόριο GB Roof Garden, θα προστίθεται €1 στο τελικό ποσό, το οποίο θα δωρηθεί στο μη κερδοσκοπικό σωματείο «Φίλοι της Μέριμνας». Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε το πολύτιμο έργο της Μέριμνας, όπου έμπειροι επιστήμονες, από το χώρο της υγείας, φροντίζουν τα παιδιά και τις οικογένειες τους που αντιμετωπίζουν μία σοβαρή αρρώστια ή την απώλεια αγαπημένου τους προσώπου. Όλες οι υπηρεσίες της Μέριμνας παρέχονται δωρεάν.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν και τα εγκαίνια της boutique της γνωστής εταιρίας καλλυντικών Valmont στο lobby του Ξενοδοχείου. Οι συνεργάτες τoυ GB Spa και της VALMONT θα βρίσκονται εκεί καθημερινά έως και τη τελευταία μέρα της χρονιάς (31/12/2013) από τις 11.00 έως τις 21.00. Οι πελάτες και επισκέπτες του Ξενοδοχείου θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ευφάνταστα Χριστουγεννιάτικα δώρα σ’ένα μοναδικό περιβάλλον από μία ποικιλία προϊόντων που θα παρέχονται αποκλειστικά και μόνο από τη boutique Valmont στο Ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, του οποίου την λειτουργική διεύθυνση έχει η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., είναι ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. Το ξενοδοχείο King George, του οποίου τον έλεγχο έχει η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., θα διαχειρίζεται επίσης η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. Η Starwood είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 1,162 ξενοδοχεία σε περίπου 100 χώρες και 171.000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της. Με γνωστές αλυσίδες στην ιδιοκτησία της όπως οι St. Regis®, The Luxury Collection®,  W®, , Westin®, Le Méridien®, Sheraton®, Four Points® by Sheraton, Aloft®, ElementSM και τη Starwood Vacation Ownership. Inc, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής ποιότητας χρονομεριστικών διακοπών, η Starwood αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θέρετρων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.starwoodhotels.com.