Το νέο website των Civitel Hotels & Resorts είναι ήδη live!

Αέρας ανανέωσης φυσάει τον τελευταίο καιρό στον όμιλο Civitel Hotels & Resorts. Στα πλαίσια της νέας εταιρικής μας εικόνας, παρουσιάζουμε το νέο website civitelhotels.com που είναι ήδη live! Ανακαλύψτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή, τις συνεδριακές εγκαταστάσεις & τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα Civitel Hotels & Resorts σε Αθήνα, Ηράκλειο και Χανιά.

Το νέο website διαθέτει εκπληκτικό, απλό και σύγχρονο σχεδιασμό. Οι βελτιώσεις που έγιναν στη δομή του περιεχομένου προσφέρουν μια καινοτόμο προσέγγιση και κάνουν την περιήγηση πιο φιλική και γρήγορη. Με μοντέρνα εμφάνιση και πλούσιο περιεχόμενο, η πλοήγηση καθίσταται εύκολη τόσο σε κινητές συσκευές και tablets όσο και σε επιτραπέζιους ή φορητούς υπολογιστές. Τα “call-to-action” buttons ανακατευθύνουν τους χρήστες σε αποκλειστικά προνόμια για τους online bookers μας. Σε όλη την ιστοσελίδα παρέχονται όλες οι βασικές πληροφορίες σχετικά με την ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής που μπορούν να απολαύσουν οι φιλοξενούμενοι μας σε ένα από τα ξενοδοχεία του Ομίλου Civitel Hotels & Resorts.

Σε όλες τις σελίδες του website μπορείτε να βρείτε μοναδικές προσφορές διαμονής για όλα τα ξενοδοχεία των Civitel Hotels & Resorts. Κάντε την κράτησή σας εύκολα και γρήγορα, απευθείας μέσω του online συστήματος κρατήσεων μας και ωφεληθείτε από την καλύτερη τιμή σε κάθε κράτηση μαζί με μοναδικές προσφορές και ειδικά προνόμια! Απολαύστε αυτό που πραγματικά έχετε κάνει κράτηση μέσω μιας ασφαλούς διαδικασίας πληρωμής, χωρίς
κρυφές χρεώσεις της τελευταίας στιγμής.

Ο όμιλος Civitel Hotels & Resorts αποτελείται από πέντε ξενοδοχεία στην Αθήνα και την Κρήτη. Στο Μαρούσι οι φιλοξενούμενοι μας απολαμβάνουν τη διαμονή τους στο Civitel Olympic με την εκπληκτική αίθουσα συνεδριάσεων και τον υπόγειο χώρο στάθμευσης, στο Civitel Attik Rooms & Apartments με την εξωτερική πισίνα και στο ολοκαίνουργιο Civitel Esprit (τη νέα πτέρυγα εντός του Civitel Attik), στην καρδιά ενός αστικού κήπου, όπου το
μοντέρνο design συναντά την κομψότητα και τις σύγχρονες ανέσεις. Στα Χανιά, οι επισκέπτες μας απολαμβάνουν την αυθεντική κρητική φιλοξενία των πρόσφατα ανακαινισμένων δωματίων του Civitel Akali με τις κομψές συνεδριακές εγκαταστάσεις και την απόλυτη ηρεμία που προσφέρει η εξωτερική πισίνα. Στο Ηράκλειο, το 4 αστέρων θέρετρό μας, το Civitel Creta Beach, επαναπροσδιορίζει την έννοια της χαλαρωτικής διαμονής δίπλα στη θάλασσα αλλά και σε κοντινή απόσταση από μνημεία παγκόσμιου πολιτιστικού ενδιαφέροντος και φυσικού κάλλους.

To νέο, υψηλών προδιαγραφών website του Ομίλου Civitel Hotels & Resorts, εναρμονίζεται πλήρως με το όραμα μας για μια πολυτελή εμπειρία διαμονής για τους φιλοξενούμενους μας και για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, σύμφωνα πάντα με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη.