Με πρωτοφανή προσέλευση πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Event Awards 2016

Με πρωτοφανή προσέλευση και σε εορταστικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ Πέμπτη 2 Ιουνίου η Τελετή Απονομής των Event Awards 2016, των βραβείων που για πρώτη χρονιά διοργάνωσε η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week, με σκοπό την αναγνώριση της δημιουργικότητας και φαντασίας πίσω από τις θεματικές εκδηλώσεις (events), αλλά και της νέας εποχής στην οποία εισέρχονται.

Περισσότερα από 450 υψηλόβαθμα στελέχη από ένα ευρύ φάσμα εταιρειών -τόσο από εταιρείες παραγωγής και διοργάνωσης events, όσο και από διαφημιστικές, διευθύνσεις marketing και επικοινωνίας, προμηθευτές και brands- παρευρέθηκαν στη Τελετή Απονομής στον παραλιακό χώρο Ble Azure, δίνοντας το αισιόδοξο μήνυμα ότι, ακόμα και εν μέσω κρίσης, οι εταιρείες συνεχίζουν δυναμικά να επενδύουν στη δημιουργικότητα και τη φαντασία.

20160603141903-4bd50e92-me

Την τελετή άνοιξε η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων κ. Ζωή Λεφάκη- Μπελούκα, η οποία τόνισε ότι τα events σήμερα αποτελούν πεδίο καινοτομίας και δημιουργικότητας, η οποία αναδεικνύεται μέσα σε δύσκολους καιρούς, πολλαπλασιάζοντας την αξία του αποτελέσματος.

Με ζωντάνια, χιούμορ και εύστοχα σχόλια, τα βραβεία παρουσίασαν σε γρήγορο ρυθμό η Λυδία Παπαϊωάννου και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Χορηγοί των βραβείων είναι η WEST S.A. και η White Space, Υποστηρικτής η Spicy Communication, Χορηγός Οπτικοακουστικών η Sound & Visual Παπαθανασίου και Χορηγός Επικοινωνίας το SYNEDRIO.gr.

H Multitrab Productions δημιούργησε τα χιουμοριστικά videos «Murphy laws» και «Η μάχη atl-btl» και η Nanos Fireworks τα πυροτεχνήματα.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον κόσμο να παραμένει στο χώρο για ποτό και συζήτηση δίπλα στη θάλασσα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των βραβείων www.eventawards.gr, προκειμένου να δείτε τον πίνακα των νικητών, φωτογραφίες και video από την Τελετή Απονομής των Βραβείων.