9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γεωτεχνικής Μηχανικής

Ημερομηνία 04/10/2023 - 06/10/2023, Ολοήμερο
Τοποθεσία Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στην Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα
Διεύθυνση -, Αιγάλεω
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ε.Ε.Ε.Ε.Γ.Μ.
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Erasmus S.A.
Τηλέφωνο 2107414700
Email info@9hcge2023.gr
Website www.erasmus.gr/microsites/1272
Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Εδαφομηχανικής και Γεωτεχνικής Μηχανικής (Ε.Ε.Ε.Ε.Γ.Μ.) διοργανώνει το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γεωτεχνικής Μηχανικής μεταξύ 4 και 6 Οκτωβρίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στην Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα γίνονται παράλληλα δύο συνεδρίες και θα διεξαχθεί και τεχνική έκθεση. Στόχος του συνεδρίου πάντα είναι να καταγράφει τις προόδους της γεωτεχνικής μηχανικής στην Ελλάδα και στην Κύπρο, όπως αντικατοπτρίζονται στα σημαντικά γεωτεχνικά έργα που έχουν μελετηθεί και κατασκευαστεί, καθώς και στα αποτελέσματα της ερευνητικής δραστηριότητας των Πολυτεχνείων και Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας και της Κύπρου. Επιδίωξη είναι οι εργασίες του συνεδρίου να αναδεικνύουν πρωτότυπα στοιχεία συμβολής της γεωτεχνικής μηχανικής στα τεχνικά έργα αλλά και να προβάλουν θεωρητικές και πειραματικές έρευνες σε εδαφικά, βραχώδη και ημιβραχώδη υλικά που έχουν βρει ή μπορούν να βρουν εφαρμογή στην πράξη.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

  • ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Ηλεκτρολόγοι – Πολιτικοί – Αρχιτέκτονες – Τοπογράφοι – Χημικοί Μηχανικοί…)
  • Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr