8ο Εθνικό Συνέδριο της Επιστημονικής Εταιρείας Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και Τραπεζικής

Ημερομηνία 18/12/2017 - 19/12/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Διεύθυνση Πανεπιστημίου 30, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Επιστημονική Εταιρεία Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και Τραπεζικής
Website febs2017gr.eventsadmin.com/Submission
Το 8ο Εθνικό Συνέδριο της Επιστημονικής Εταιρείας Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και Τραπεζικής (ΕΕΧΜΤ) αποτελεί πλέον θεσμό όσον αφορά την ανταλλαγή και διακίνηση ιδεών σχετικών με τη χρηματοοικονομική μηχανική και τραπεζική στον Ελληνικό χώρο. Στόχος του συνεδρίου είναι η παρουσίαση νέων ερευνητικών αποτελεσμάτων καθώς και η διάδοση μεθοδολογιών για την ανάλυση και λήψη αποφάσεων στο χώρο της Χρηματοοικονομικής, από τα μέλη της Εταιρείας, αλλά και όποιων άλλων το επιθυμούν. Το συνέδριο θα διοργανωθεί από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου (Πανεπιστημίου 30, Αθήνα). Η φετινή διοργάνωση συμπίπτει με την συμπλήρωση 180 χρόνων από την ίδρυση του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η θεματολογία Συνεδρίου καλύπτει όλο το φάσμα της χρηματοοικονομικής μηχανικής και τραπεζικής. Ενδεικτικά αναφέρονται τα ακόλουθα θέματα: Ανάλυση & διαχείριση κινδύνων τραπεζικών ιδρυμάτων / Τραπεζική και χρηματοοικονομική διοίκηση / Διαχείριση ενεργητικού - παθητικού / Διαχείριση ρευστότητας / Ανάλυση επίδοσης των τραπεζικών ιδρυμάτων και υποκαταστημάτων / Διαχείριση ποιότητας στο τραπεζικό χώρο / Το νέο σύμφωνο της Βασιλείας / Διεθνής στρατηγική τραπεζικών ιδρυμάτων / Διεθνής χρηματοοικονομική κρίση / Εξαγορές & συγχωνεύσεις τραπεζικών ιδρυμάτων / Τραπεζικές υπηρεσίες / Αγορές χρήματος και κεφαλαίου / Εργαλεία εταιρικής χρηματοδότησης / Επενδυτικές αποφάσεις και κόστος κεφαλαίου / Χρηματοοικονομική διαχείριση επιχειρήσεων / Αγορές ενέργειας και άλλων εμπορευμάτων Οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετάσχουν στη συνάντηση καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά περίληψη της εργασίας τους μέχρι 31/10/2017.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr