6η Athens International Tourism Expo 2019

Ημερομηνία 06/12/2019 - 08/12/2019, Ολοήμερο
Τοποθεσία Metropolitan Expo
Διεύθυνση Metropolitan Expo, Σπατα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Διεθνής Έκθεση Α.Ι.Τ.Ε.- Athens International Tourism Expo
Τηλέφωνο 210-6141164 , 210-6141223
Website aite.gr
6η Athens International Tourism Expo - 2019 Έρχεται με νέους στόχους και συμμετοχές Ο κόσμος του τουρισμού από την Ελλάδα και το Εξωτερικό έδωσε το μεγάλο και δυναμικό του παρόν στην 5η Διεθνή έκθεση Τουρισμού Athens International Tourism Expo 2018. Εκθέτες, Hosted Buyers και Επισκέπτες δήλωσαν ότι επέτυχαν τους στόχους τους με πολλές και ενδιαφέρουσες επαγγελματικές νέες συνεργασίες. Τιμώμενη χώρα το 2018 ήταν ο Λίβανος που συμμετείχε με πολλούς εκθέτες και με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η 6η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού ,Athens International Tourism Expo 2019 θα διοργανωθεί 6-8 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo μας και θα είναι, όπως κάθε χρόνο ,η επίσημη και μοναδική τουριστική έκθεση της Αθήνας.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

  • ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ (Γαστρονομικός – Αναψυχής – Συνεδριακός – Ιατρικός – Εναλλακτικός Τουρισμός… )
  • Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr