6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τουρισμού Υπαίθρου και Αγροτουρισμού

Ημερομηνία 23/10/2017 - 25/10/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία -
Διεύθυνση -, Ιωάννινα και Άρτα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ένωση Αγροτουρισμού Ελλάδος
Website www.ypaithros.gr/tzoumerka-6o-panellinio-synedrio-tourismou-agrotourismou/

Ο Σύνδεσμος Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων και την Ένωση Αγροτουρισμού Ηπείρου, οργανώνει στις 23, 24 και 25 Οκτωβρίου 2017 το 6ο Συνέδριο, ως εξής:

  • Στις 24 Οκτωβρίου 10 π.μ. Ημερίδα στο Βουργαρέλι (Αίθουσα Δημαρχείου).
  • Στις 25 Οκτωβρίου Ημερίδα στα Πραμάντα (Αίθουσα Δημαρχείου)
  • Γενική Συνέλευση του ΣΕΑΓΕ στις 23 Οκτωβρίου στο Βουργαρέλι και στις 25 Οκτωβρίου στους Καλλαρύτες.

Ο Σύνδεσμος Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδας, είναι το αποτέλεσμα χρόνιας προσπάθειας επιχειρηματιών στο χώρο του τουρισμού υπαίθρου και αγροτουρισμού, να οργανωθούν και να προβάλλουν ένα εναλλακτικό μοντέλο τουρισμού. Στη διαδρομή αυτή, που στηρίχτηκε αποκλειστικά σε δικούς μας πόρους, διαπιστώσαμε το κενό που υπάρχει στο χώρο της επίσημης πολιτικής στη χώρα μας, καθώς και την παντελή έλλειψη ποιοτικών κριτηρίων βάσει των οποίων θα πρέπει να χαρακτηρίζεται κάθε μονάδα.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Ήπειρος
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr