6ο Ναυτιλιακό Συνέδριο «Maritime Trends Conference»

Ημερομηνία 05/05/2018, Ολοήμερο
Τοποθεσία Divani Caravel Hotel
Διεύθυνση Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Marine Tours
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Deree & Alba – The American College of Greece.
Website www.marinetours.gr/images/pdf/CMT2018-SCHEDULE.pdf
Η διοργάνωση θα εστιάσει στις νεότερες εξελίξεις στον τομέα της διαχείρισης ανθρώπινου πόρου, αναπτύσσοντας, παράλληλα, τα πλέον κρίσιμα ζητήματα της σύγχρονης Ναυτιλιακής βιομηχανίας. Κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές θα συναντηθούν στα πάνελ του Συνεδρίου, με σκοπό να ανταλλάξουν  γόνιμες απόψεις σχετικά με το παρόν και το  μέλλον της παγκόσμιας Ναυτιλίας αλλά και να παρουσιάσουν - ο καθένας από τον δικό του τομέα εξειδίκευσης – τις προκλήσεις και τις προοπτικές του Κλάδου. Οι προβλέψεις του περιβάλλοντος για το 2018, οι σύγχρονες τάσεις στη χρηματοδότηση της παγκόσμιας Ναυτιλίας και τα νεότερα οικονομικά δεδομένα αυτής, τα πιο κρίσιμα νομικά ζητήματα και πως αυτά επηρεάζουν άμεσα τον Κλάδο, οι κίνδυνοι του κυβερνοχώρου και οι εξελίξεις που επιφέρει το νεότερο «κύμα» των μη επανδρωμένων πλοίων, είναι μόνο μερικά από τα άκρως ενδιαφέροντα  θέματα που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου. Η συμμετοχή προσφέρεται δωρεάν στα στελέχη των Ναυτιλιακών εταιρειών (απαιτείται προεγγραφή), καθώς το Συνέδριο αποτελεί μία από τις ποικίλες δράσεις, που υλοποιεί η Marine Tours για τη στήριξη και την προαγωγή της Ελληνικής Ναυτιλίας.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr