4ο συνέδριο Υποδομών – Μεταφορών – Infrastructure & Transport Conference

Ημερομηνία 01/07/2021 - 02/07/2021, Ολοήμερο
Τοποθεσία
Διεύθυνση ,
Website ypodomes.com/stis-1-2-ioylioy-2021-to-itc-2021-4o-synedrio-ypodomon-metaforon/
Επιθυμία των διοργανωτών είναι το συνέδριο να διεξαχθεί δια ζώσης, με φυσική παρουσία ομιλητών, εκθετών και συνέδρων, κάτι το οποίο θα εξαρτηθεί από τα επιδημιολογικά δεδομένα της περιόδου και τις οδηγίες που θα υπάρξουν από τις αρμόδιες Αρχές. Το πρόγραμμα σε κάθε περίπτωση θα διαμορφωθεί καθ` οδόν προς το συνέδριο. Ομιλητές του συνεδρίου θα είναι κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, στελέχη της αντιπολίτευσης και κορυφαία στελέχη από την αγορά. Η καθολική αποδοχή και η μαζική προσέλευση των τριών πρώτων συνεδρίων, παρέχουν το έναυσμα για την περαιτέρω αναβάθμιση του συνεδρίου, καθιστώντας το, κατά γενική ομολογία, ως το σημαντικότερο ετήσιο γεγονός για τον ευρύτερο Τεχνικό / Κατασκευαστικό και Μεταφορικό κλάδο. Στις 1 και 2 Ιουλίου θα επιχειρηθεί η αποτύπωση των πιο πρόσφατων εξελίξεων, προοπτικών, αλλά και προκλήσεων στους δυο συσχετιζόμενους κλάδους, έπειτα από την εκδήλωση της πανδημίας του Covid – 19, η οποία έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα. Οι δυο ημέρες του συνεδρίου, ως είθισται, θα χωριστούν ως εξής: - Η 1η ημέρα του συνεδρίου θα είναι αφιερωμένη στις Υποδομές / Κατασκευές και - H 2η ημέρα στις Επιβατικές και Εμπορευματικές Μεταφορές. Tην 1η Ιουλίου 2021, το συνέδριο θα ξεκινήσει με την Στρογγυλή Τράπεζα των Κατασκευών. Θα υπάρξουν, μεταξύ άλλων, θεματικές ενότητες για τις Υποδομές στα μεγάλα έργα, την ενέργεια, τον τουρισμό, το real-estate και το περιβάλλον. Αντίστοιχα, στις 2 Ιουλίου, θα υπάρξουν θεματικές συνεδρίες για τις αερομεταφορές, τον σιδηρόδρομο, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τις οδικές μεταφορές, τα logistics και τις ταχυμεταφορές.

Χάρτης

Δεν υπάρχει Χάρτης

Γεωγραφική Περιοχή

Κατηγορίες Συνεδρίου

  • ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Ηλεκτρολόγοι – Πολιτικοί – Αρχιτέκτονες – Τοπογράφοι – Χημικοί Μηχανικοί…)
  • Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr