4ο Ελληνο-Κινεζικό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας

Loading Map....

Ημερομηνία
11/05/2017 - 12/05/2017

Χώρος
συνεδριακό χώρο Attica του Ξενοδοχείου Royal Olympic Hotel

Πόλη : Αθήνα

Γεωγραφικό Διαμέρισμα

Πληροφορίες

Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας : Το Business Confucius Institute του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Ελληνο-Κινεζικό Οικονομικό Συμβούλιο

Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO :

Τηλέφωνο :

Email :

Website : www.confucius.aueb.gr/index.php/el/


Σκοπός του συνεδρίου είναι να διευκολύνει την ανάπτυξη συνεργιών μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου της Κίνας και της χώρας μας. Εκπρόσωποι επιχειρήσεων και Οργανισμών από την Κίνα θα αναζητήσουν επενδυτικές ευκαιρίες στη χώρα μας. Ταυτόχρονα, ελληνικές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις εμπορικές και επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, ώστε να επεκταθούν στη συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά της Κίνας.

Μέλη της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας που είναι εγκατεστημένα στην Κίνα, αλλά και σε διεθνείς οργανισμούς, θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες στο συνέδριο για την εμπειρία τους, τις ευκαιρίες, τις ιδιαιτερότητες, τις προκλήσεις, αλλά και τις τεράστιες προοπτικές που διανοίγονται στην κινεζική αγορά για τις ελληνικές επιχειρήσεις, με απαραίτητη προϋπόθεση την εξωστρέφεια και τη μεθοδική προετοιμασία.

Εισαγωγικές παρεμβάσεις θα γίνουν από τους: Εμμανουήλ Γιακουμάκη καθηγητή και πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Φώτη Προβατά πρόεδρο του Ελληνο-Κινεζικού Οικονομικού Συμβουλίου, Γιώργο Κουμουτσάκο βουλευτή Β’ Αθηνών και επικεφαλής Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Gao Wenqi πολιτικό ακόλουθο-επιτετραμμένο της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, Μάκη Μπαλαούρα πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Βασικές ενότητες του συνεδρίου είναι ο Τουρισμός, η Κρουαζιέρα, η Τεχνολογία, η Ναυτιλία, η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η Ενέργεια. Θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν έλληνες και κινέζοι επιχειρηματίες, διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι καταξιωμένων εταιριών κ.ά.


Ετικέτες: ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Ανθρώπινο Δυναμικό - Management - Marketing - Συμβουλευτική... )
Θέλετε να διοργανώσετε Συνέδρια, Ημερίδες και άλλες Εκδηλώσεις; Επισκεφθείτε το MICE.gr και βρείτε Συνεργάτες!
Scroll To Top