4ο Ελληνο-Κινεζικό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας

Ημερομηνία 11/05/2017 - 12/05/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία συνεδριακό χώρο Attica του Ξενοδοχείου Royal Olympic Hotel
Διεύθυνση Aθανασίου Διάκου 28-34, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Το Business Confucius Institute του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Ελληνο-Κινεζικό Οικονομικό Συμβούλιο
Website www.confucius.aueb.gr/index.php/el/

Σκοπός του συνεδρίου είναι να διευκολύνει την ανάπτυξη συνεργιών μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου της Κίνας και της χώρας μας. Εκπρόσωποι επιχειρήσεων και Οργανισμών από την Κίνα θα αναζητήσουν επενδυτικές ευκαιρίες στη χώρα μας. Ταυτόχρονα, ελληνικές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις εμπορικές και επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, ώστε να επεκταθούν στη συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά της Κίνας.

Μέλη της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας που είναι εγκατεστημένα στην Κίνα, αλλά και σε διεθνείς οργανισμούς, θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες στο συνέδριο για την εμπειρία τους, τις ευκαιρίες, τις ιδιαιτερότητες, τις προκλήσεις, αλλά και τις τεράστιες προοπτικές που διανοίγονται στην κινεζική αγορά για τις ελληνικές επιχειρήσεις, με απαραίτητη προϋπόθεση την εξωστρέφεια και τη μεθοδική προετοιμασία.

Εισαγωγικές παρεμβάσεις θα γίνουν από τους: Εμμανουήλ Γιακουμάκη καθηγητή και πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Φώτη Προβατά πρόεδρο του Ελληνο-Κινεζικού Οικονομικού Συμβουλίου, Γιώργο Κουμουτσάκο βουλευτή Β’ Αθηνών και επικεφαλής Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Gao Wenqi πολιτικό ακόλουθο-επιτετραμμένο της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, Μάκη Μπαλαούρα πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Βασικές ενότητες του συνεδρίου είναι ο Τουρισμός, η Κρουαζιέρα, η Τεχνολογία, η Ναυτιλία, η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η Ενέργεια. Θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν έλληνες και κινέζοι επιχειρηματίες, διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι καταξιωμένων εταιριών κ.ά.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr