3ο Διεθνές Συνέδριο και Εργαστήριο SYNERGY: Από τον σχολικό αποκλεισμό στη Συνεκπαίδευση

Ημερομηνία 10/10/2017 - 11/10/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη
Διεύθυνση -, Πειραιάς
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη
Website mentalhealth.laskaridou.gr/synergy/
Το SYNERGY είναι ένα διεθνές ερευνητικό πρόγραμμα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών για την υποστήριξη παιδιών με προβλήματα συμπεριφοράς στην τάξη, το οποίο εφαρμόζεται και στην Ελλάδα από το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, σε συνεργασία με τον Οργανισμό AT Autism της Μεγάλης Βρετανίας, τον Οργανισμό Inspire της Μάλτας και το Πανεπιστήμιο Bond της Αυστραλίας. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ειδικοί και κοινό θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πρακτικά αποτελέσματα του προγράμματος τόσο στα σχολεία της Ελληνικής επικράτειας όσο και στα σχολεία του εξωτερικού ενώ το εργαστήριο θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πρόγραμμα. Ψυχολόγοι, Εκπαιδευτικοί Ειδικής και Γενικής Αγωγής και γονείς από την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Μάλτα, τη Δανία και την Αυστραλία θα καταδείξουν τη σημασία της συνεργατικής προσέγγισης που συνδέει σχολεία, εκπαιδευτικό προσωπικό, γονείς και άλλους εμπλεκόμενους φορείς, όπως και της ένταξης και της αποδοχής της διαφορετικότητας. Το συνέδριο και το σεμινάριο θα πραγματοποιηθούν στο Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, στον Πειραιά. Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Συνέδριο και το Εργαστήριο SYNERGY, παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής στο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScyPBwWfIQb65jADLL-7WGxw0NYKjcnTlbhCJSdLwWERn0-OQ/viewform.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr