3η Συνάντηση Activewomen- Δραστήριες Γυναίκες – Πάτρα 2017 «Επικοινωνώ- Συμμετέχω- Προσφέρω»

Ημερομηνία 21/10/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία Ξενοδοχείο Αστήρ
Διεύθυνση -, Πάτρα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδος (ΙΝΑΔΕ)
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO IFORCE COMMUNICATIONS
Τηλέφωνο 30.210.339.2500
Email info@inade.gr
Website www.inade.gr
Σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων εκδηλώσεων το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδος (ΙΝΑΔΕ) προγραμματίζει τη διοργάνωση της 3ης Συνάντησης Activewomen- Δραστήριες Γυναίκες, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 στην Πάτρα με την  συνεργασία-συμμετοχή αυτοδιοικητικών, επιχειρηματικών, παραγωγικών ,επιστημονικών και σημαντικών κοινωνικών φορέων, ενώ θα έχει την υποστήριξη  και την επικοινωνιακή συνεργασία γνωστών έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης. Μετά την απήχηση και τον θετικό απολογισμό των δύο προηγούμενων και η 3η κατά σειρά Συνάντηση στοχεύει πάνω απ’  όλα στον παράγοντα άνθρωπο, δηλαδή στην αλληλογνωριμία και προσέγγιση για ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών σε σημαντικά επαγγελματικά αλλά και ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα. Σε κάθε περίπτωση η Συνάντηση αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των τοπικών κοινωνιών με την επεξεργασία παρεμβάσεων, στην δημιουργία και ανάδειξη συλλογικών πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων, με την διεύρυνση και αναβάθμιση του ρόλου της γυναίκας στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο. Η Συνάντηση Activewomen- Δραστήριες Γυναίκες, ως νέος θεσμός, για την Πάτρα και την Δυτική Ελλάδα,  με ευρύτερη εμβέλεια, τυγχάνει μεγάλης απήχησης και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι για να συμμετάσχουν θα έλθουν στη Πάτρα σύνεδροι από διάφορες πόλεις της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού.  Φέτος ειδικότερα θα γίνει μια προσπάθεια να συμμετάσχουν και προσκεκλημένοι από το εξωτερικό.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Πελοπόννησος
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr