26ο Συνέδριο Φιλοσοφίας και Παιδείας

Ημερομηνία 28/07/2017 - 31/07/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία -
Διεύθυνση -, Αρχαία Ολυμπία και Ζαχάρω
Στο Συνέδριο Φιλοσοφίας συμμετέχουν περισσότεροι από 60 ομιλητές και ομιλήτριες από την Ελλάδα και τη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα. Θα δοθεί έμφαση στην ολιστική προσέγγιση, τη συνεισφορά του Ν. Καζαντζάκη και του J.P. Anton στη Φιλοσοφία και στις Τέχνες και στις απόψεις του Ξενοφώντος για τη Φιλοσοφία, τις Τέχνες και την Ολιστική Θεωρία. Ακόμη θα πραγματοποιηθούν και ποικίλες παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Το 26ο Διεθνές Συνέδριο Φιλοσοφίας τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας, του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, του Δήμου Ζαχάρως. Διοργανωτές του Συνεδρίου είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ο Πολιτιστικός Οργανισμός Νηρωή, το Κέντρο Μάθησης και Πολιτισμού Αιγαίου, η Ένωση Εμπόρων Αρχαίας Ολυμπίας «Ερμής», η Ένωση Ξενοδόχων Αρχαίας Ολυμπίας, η Διεθνής Εταιρεία Φίλων Νίκου Καζαντζακη και Σύλλογοι κ.ά.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Πελοπόννησος
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr