2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Ημερομηνία 01/12/2017 - 03/12/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Παραλιακό Συγκρότημα "Παπαστράτου"
Διεύθυνση -, Βόλος
Το 1ο Συνέδριο Ψηφιοποίησης , που ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας του  Δικτύου  "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ" και του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου Κύπρου, με τη συνεργασία και του ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ.,  θεωρήθηκε από όλους πρωτοπόρο και καινοτόμο για την Ελλάδα και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού συγκέντρωσε 400 Συνέδρους από την Ελλάδα ,την Κύπρο και όλο τον κόσμο , έγινε θεσμός για τη χώρα από την πρώτη στιγμή και αγκαλιάστηκε από όλη την επιστημονική Κοινότητα  , Ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων . Για το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ψηφιοποίηση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2017 ,συνεργάζονται   Πανεπιστημιακοί  Φορείς, Πολιτεία  και μεγάλες Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών, Ελλάδας και Κύπρου  , συνδυάζεται αυτό με τα παγκόσμια Συνέδρια EuroMed που διοργανώνει το ΤΕ.ΠΑ.Κ. στην Κύπρο κάθε δύο χρόνια,   και ,φέτος   διοργανώνεται από τους  εξής Φορείς : •    Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου -Εργαστήριο Ψηφιακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΤΕ.ΠΑ.Κ.) , •    ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ.-  Eργαστήριο Μη Καταστροφικών Τεχνικών Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών •    Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας -Εργαστήριο Αρχαιολογίας του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και •     Παγκόσμιο   Δίκτυο "Περραιβία"-Δευτεροβάθμιος Φορέας  Πολιτισμού και Επιστημών , και προβλέπεται να έχει  την  υποστήριξη της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, πολλών Κρατικών Φορέων ,Υπουργείων , Κρατικών Υπηρεσιών ,Πανεπιστημίων , της Περιφέρειας Θεσσαλίας , ICOMOS Ελλάδος και Κύπρου ,της επιστημονικής κοινότητας από την Ελλάδα και την Κύπρο, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ,του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου Κύπρου (Λεμεσός ) ,του ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ., πολλών Ιδρυμάτων , Ερευνητικών Κέντρων, Φορέων Πανελλήνιας εμβέλειας, του Δικτύου  Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Θεσσαλίας ,αλλά  και πολλών άλλων συλλογικών Φορέων από όλη την Ελλάδα και της Θεσσαλίας  (Επιμελητήρια, Μητροπόλεις , Αναπτυξιακές Εταιρίες κ.ά.).

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Θεσσαλία
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr