2ο Επιστημονικό Συνέδριο για τα Δεδομένα

Ημερομηνία 29/06/2018 - 01/07/2018, Ολοήμερο
Τοποθεσία -
Διεύθυνση -, Κρήτη
Website uocpga.gr
Κατά τη διάρκεια του 2nd Data Driven World, θα παρουσιαστούν οι τελευταίες τεχνολογικές, νομικές και πολιτικές εξελίξεις στο κόσμο των δεδομένων, σε ενότητες όπως η επιχειρηματική ευφυΐα, ο καθορισμός στρατηγικής και λήψης αποφάσεων, η διαμόρφωση τεχνικών προώθησης και marketingενώ ταυτόχρονα αναλυθούν τεχνικές και θέματα Συλλογής / Αποθήκευσης / Επεξεργασίας / Προστασίας και Αξιοποίησης Δεδομένων, τους νομικούς περιορισμούς και το νέο θεσμικό πλαίσιο προστασίας προσωπικών δεδομένων το οποίο διαμορφώνεται στο δημόσιο τομέα, στην πολιτική αλλά και στο κόσμο των επιχειρήσεων εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης, στο πλαίσιο του συνεδρίου και συγκεκριμένα την 3η ημέρα (Κυριακή 1 Ιουλίου) θα διεξαχθεί σεμινάριο αναφορικά με το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό για τη προστασία δεδομένων, EU 2016/679 – GDPR (General Data Protection Regulation) με θέματα που διέπουν την προστασία δεδομένων και τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την εναρμόνιση δημόσιων οργανισμών και επιχειρήσεων.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Κρήτη
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr