2ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο του ΑΣΕΠ

Ημερομηνία 09/06/2022, Ολοήμερο
Τοποθεσία Εθνική Πινακοθήκη
Διεύθυνση -, Αθήνα
Τηλέφωνο Οργανωτική Επιτροπή: Ήλια Εμμανουηλίδου (τηλ. 2131319613),  Νίνα Τρυφωνοπούλου (τηλ. 2131319247)
Email conference2022@asep.gr
Website www.asep.gr/conference2022

Tο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), στο πλαίσιο των δράσεων για συνεχή βελτίωση των διαδικασιών επιλογής προσωπικού στον δημόσιο τομέα, διοργανώνει την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 και ώρα 8:30 π.μ. το 2ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριό του με θέμα «Σταδιοδρομία στη σύγχρονη δημόσια διοίκηση: προκλήσεις και προοπτικές» στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης – Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου με την ευγενική υποστήριξη της Βουλής των Ελλήνων και του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στο Συνέδριο σημαντικές προσωπικότητες της Διοίκησης, της ακαδημαϊκής κοινότητας και εκπρόσωποι ευρωπαϊκών οργανισμών, θα αναδείξουν και θα συζητήσουν επίκαιρα ζητήματα αναφορικά με την επιλογή του ανθρώπινου δυναμικού στον δημόσιο τομέα, τις υπάρχουσες καινοτομίες και τις νέες τεχνολογίες και θα ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρίες σε σχέση με τη διοικητική πράξη, με στόχο τη διαμόρφωση μιας πιο αποτελεσματικής δημόσιας διοίκησης. Το αντικείμενο του Συνεδρίου δεν περιορίζεται μόνο στον τομέα των προσλήψεων, αλλά εξετάζει συνολικά όλη την πορεία της απασχόλησης στον δημόσιο τομέα, από τη διαγωνιστική διαδικασία της πρόσληψης έως την αξιολόγηση των υπαλλήλων και τις διαδικασίες επιλογής διευθυντικών στελεχών. Σκοπός του συνεδρίου είναι  να συμβάλει στην εξαγωγή χρήσιμων και πρακτικά υλοποιήσιμων συμπερασμάτων για τα κρίσιμα ζητήματα που εντάσσονται στο πεδίο των δραστηριοτήτων του Α.Σ.Ε.Π..

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

  • ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Κοινωνιολογία – Νομική – Πολιτική – Ιστορία – Γλωσσολογία – Επικοινωνιολογία… )
  • Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr