17ο Συνέδριο Πολιτισμού και Τουρισμού «ΥΠΕΡΙΑ» 2019

Ημερομηνία 31/10/2019 - 05/11/2019, Ολοήμερο
Τοποθεσία -
Διεύθυνση -, Αμοργός
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αμοργού και  ο Δήμος Αμοργού
Email info@yperia.gr
Website yperia.gr

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αμοργού και  ο Δήμος Αμοργού, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν το 10οΔιεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αμοργό από τις 31 Οκτωβρίου ως τις 5 Νοεμβρίου, 2019.

Ο κύριος στόχος του Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργούείναι να δημιουργήσει μία διεθνή πλατφόρμα, που θα συμβάλλει στον παγκόσμιο τουρισμό μέσω των οπτικοακουστικών μέσων.

Το Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού είναι μέλος της CIFFT (Comité International des Festivals du Film Touristique.), μιας Διεθνούς Ομοσπονδίας Φεστιβάλ με 18 μέλη.

Όλες οι προβολές και οι διαλέξεις θα είναι ανοιχτές στους κατοίκους και στους επισκέπτες της Αμοργού ώστε να συλλέξουν πληροφορίες για τις τρέχουσες εξελίξεις στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού που θα βοηθήσουν στην τουριστική ανάπτυξη της περιφέρειάς μας.

Το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού είναι αφιερωμένο στο Γάλλο σκηνοθέτη Λυκ Μπεσόν για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη της Αμοργού χάριν στη διάσημη ταινία του «Απέραντο Γαλάζιο».

Για την Υποβολή Ταινίων στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ,  επισκεφτείτε τον σύνδεσμο https://yperia.gr/film-entry-form/.

Πληροφορίες για τους κανονισμούς θα βρείτε στον σύνδεσμο https://yperia.gr/rules-regulations/.

Η προθεσμία για την υποβολή των ταινιών είναι  ως τις 20 Αυγούστου 2019 και για τις Ελληνικές παραγωγές η είσοδος ταινιών στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ είναι χωρίς χρέωση.

Παράλληλα, θα λάβει χώρα το 17ο Διεθνές Συνέδριο «ΥΠΕΡΙΑ» 2019 για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό,  αφιερωμένο στο «Πολιτιστικό Τοπίο» και θα εστιάσει:

  • Στην Γαστρονομία, στην Οικολογία, στην Αγροτική Αρχιτεκτονική Αμοργού και στην Unesco
  • Το Συνέδριο έχει ως στόχο την προώθηση του πολιτισμού και του αειφόρου τουρισμού της Αμοργού, της περιφέρειας των Κυκλάδων & της Ελλάδας, καθώς και τη διαφύλαξη του τοπικού και διεθνούς περιβάλλοντος

 

 

Χάρτης

Δεν υπάρχει Χάρτης

Γεωγραφική Περιοχή

  • Νησιά Αιγαίου
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr