13ο συνέδριο δυναμικής πωλήσεων του Ομίλου Selectour (Force de Vente Tourisme Selectour 2017)

Ημερομηνία 12/10/2017 - 15/10/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία Athenaeum InterContinental Athens
Διεύθυνση Λεωφόρος Συγγρού 89-93, Αθήνα

Οι 180 τουριστικοί πράκτορες που θα συμμετέχουν έχουν επιλέξει ως θέμα του συνεδρίου για τη δυναμική των πωλήσεων τους: “Τι μας δίδαξε η Αρχαία Ελλάδα στον τομέα της εμπορικής κατάκτησης”(“Ce que la Grece Antique nous a apris en matiere de conquete commerciale”).

Mας δίνεται η ευκαιρία να αναδείξουμε τη δυναμική που έχει σήμερα η Αθήνα ως προορισμός, μέσα από την μακρά και συναρπαστική ιστορία της, προσφέροντας στους επισκέπτες μία μοναδική εμπειρία: Ένα ταξίδι, ένας προορισμός πάνω από 6.000 χρόνια ιστορίας. Φυσικά, θα γίνει μια δυναμική παρουσίαση γενικότερα της Ελλάδος και του τουριστικών δυνατοτήτων της σε όλους τους πράκτορες που θα συμμετέχουν στα διάφορα ατελιέ.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr