10ο Συνέδριο Credit Risk Management της ICAP

Ημερομηνία 09/11/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής
Διεύθυνση Λεωφ. Συγγρού 103-105, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Όμιλος Εταιρειών ICAP
Website www.icap.gr/Default.aspx?id=10507&nt=18&lang=1

Το μεγαλύτερο Συνέδριο – Θεσμός για τον Πιστωτικό Κίνδυνο διοργανώνει ο Όμιλος Εταιρειών ICAP την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Ο Joshua Peirez, Πρόεδρος και COO Dun & Bradstreet, θα παραστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα ως διακεκριμένος ομιλητής του Συνεδρίου, ενώ τo Πρόγραμμα συμπληρώνουν σημαντικά στελέχη επιχειρήσεων αναγνωρισμένου κύρους και τεχνογνωσίας όπως ο Νώντας Νικολαΐδης, Vice President Senior Credit Officer Moodys, ο Ερνέστος Παναγιώτου, Partner McKinsey & Company, ο Giorgio Costantino, Executive Director Management Consulting & Solutions CRIF και η Μάνια Σέργη, Διευθύντρια Τομέας Λογισμικού ΙΒΜ Ελλάδος και Κύπρου. Με ομιλία θα συμμετάσχει επίσης ο Πλούταρχος Σακελλάρης, Καθηγητής Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

O Σέρκο Κουγιουμτζιάν, Εκτελεστικός Διευθυντής Marketing & Πωλήσεις ICAP Group, θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της πρωτογενούς έρευνας της ΙCAP «Οι επιπτώσεις της κρίσης στο σύνολο των επιχειρήσεων και η Διαχείριση του Πιστωτικού Κινδύνου σήμερα», που διεξάγεται για τρίτη χρονιά Σκοπός της έρευνας αποτελεί η αποτύπωση της πιστωτικής πολιτικής των επιχειρήσεων αλλά και τα μέτρα που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του πιστωτικού κινδύνου σήμερα. Οι προτεραιότητες των εταιρειών, η σημερινή πιστωτική τους πολιτική, η διαχείριση είσπραξης απαιτήσεων και η αξία των δεδομένων συναλλακτικής συμπεριφοράς αποτελούν τα καίρια ερωτήματα της.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί workshop, «Πιστωτικός κίνδυνος & Επισφάλειες: Εντόπισε και ερμήνευσε τα ”σημάδια” πριν είναι αργά», από την Ντία  Κωνσταντινίδου, Senior Trainer της ICAP Group, με στόχο την έγκαιρη και αξιόπιστη πρόβλεψη του πιστωτικού κινδύνου  με την αναγνώριση των επισφαλειών που είναι ένας συνδυασμός ποιοτικών χαρακτηριστικών και ποσοτικών δεικτών σε συνθήκες οικονομικής κρίσης.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr