1 ο Διεθνές Συνέδριο – Φεστιβάλ για την Ελιά στη Λέσβο

Ημερομηνία 23/09/2022 - 25/09/2022, Ολοήμερο
Τοποθεσία Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης
Διεύθυνση -, Μυτιλήνη
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Σύλλογο ΕΛΑΙΑΣ ΝΗΣΟΣ ΛΕΣΒΟΣ
Website www.elialesvosconfest.com
Τριήμερο Διεθνές Συνέδριο για την ελιά «Elia Lesvos Confest», διοργανώνει ο Σύλλογος «Ελαίας Νήσος Λέσβος», με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ως συνδιοργανωτή, στις 23 έως 25 Σεπτεμβρίου 2022 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Με περισσότερους από 40 κορυφαίους ομιλητές - διεθνείς επιστήμονες και ειδικούς στην ελιά, θα ενημερωθούμε για θέματα σχετικά με την επιστήμη, την τεχνολογία, το περιβάλλον, τις καινοτόμες τάσεις καλλιέργειας, τον πολιτισμό, την υγεία, τη γαστρονομία και τον τουρισμό. Τις ομιλίες του Συνεδρίου, με ταυτόχρονη μετάφραση, θα παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ , με φυσική παρουσία ενδιαφερόμενοι από το νησί, από όλη την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο. Από τον Σύλλογο ΕΛΑΙΑΣ ΝΗΣΟΣ ΛΕΣΒΟΣ θα αποσταλεί ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ, σε όσους συμμετέχουν και στις ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ των εργασιών του Συνεδρίου.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Νησιά Αιγαίου
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

  • ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΑΓΡΟΤΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ (Καλλιέργειες – Κτηνοτροφία – Αλιεία – Τρόφιμα – Ποτά…)
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Κοινωνιολογία – Νομική – Πολιτική – Ιστορία – Γλωσσολογία – Επικοινωνιολογία… )
  • Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr