1ο Forum Ανάπτυξης Πωλήσεων για τα Μικρά Καταλύματα της Ελλάδας

Ημερομηνία 05/04/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία
Διεύθυνση -, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας SWOT | Simple Way Of Tourism
Website www.swot.gr

Η SWOT | Simple Way Of Tourism, εταιρεία οργάνωσης & προώθησης ξενοδοχείων, διοργανώνει στις 5 Απριλίου 2017 το 1ο Forum Ανάπτυξης Πωλήσεων για τα Μικρά Καταλύματα της Ελλάδας.

Σημείο συνάντησης είναι το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα, εκεί όπου οι εκπρόσωποι των Μικρών Καταλυμάτων της Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες online πωλήσεων (Β2Β & Β2C), ειδικούς υπηρεσιών digitalmarketing, αλλά και προμηθευτές από όλες τις κατηγορίες προϊόντων που βοηθούν τη λειτουργία της επιχείρησής τους.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης, πραγματοποιείται, το σεμινάριο Sales AcademybySWOT, το οποίο αφορά πρακτικές και τάσεις πωλήσεων από επαγγελματίες του χώρου του τουρισμού. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής και παρακολούθησης.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr