1ο Διεθνές Συνέδριο Δια Βίου Μάθηση και Εκπαίδευση Ενηλίκων την Εποχή της Αβεβαιότητας

Ημερομηνία 30/03/2023 - 01/04/2023, 8:30 πμ - 8:00 μμ
Τοποθεσία Πολεμικό Μουσείο
Διεύθυνση Βασ. Σοφίας & Ριζάρη 2, Αθήνα, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του ΕΚΠΑ
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO ERASMUS S.A.
Τηλέφωνο 2107414700
Email lifelongconf@erasmus.gr
Website www.lifelongconf.cce.uoa.gr/

Σκοπός του συνεδρίου είναι να αναδείξει τη σπουδαιότητα της Δια Βίου Μάθησης και της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, ώστε να ενισχυθεί η συμμετοχή των πολιτών σε προγράμματα ουσιαστικής αναβάθμισης των γνώσεων και δεξιοτήτων τους, να επιτευχθεί η ολόπλευρη ανάπτυξή τους και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για κοινωνική ένταξη και κοινωνική συνοχή.

Ειδικότερα, με τη συμβολή του ΚΕΔΙΒΙΜ του ΕΚΠΑ επιδιώκεται η ευαισθητοποίηση του συνόλου της ακαδημαϊκής κοινότητας, του πολιτικού κόσμου, των μέσων μαζικής ενημέρωσης αλλά και της κοινής γνώμης για την ανάγκη βελτίωσης της θέσης της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό και παγκόσμιο χάρτη, όσον αφορά τη Δια Βίου Μάθηση και την Εκπαίδευση Ενηλίκων.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

  • ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Εκπαίδευση – Φιλολογία – Φιλοσοφία…)
  • Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr