Συνέδριο Philoxenia: Αθλητικός Τουρισμός

Ημερομηνία 19/11/2022, Ολοήμερο
Τοποθεσία ΔΕΘ – HELEXPO
Διεύθυνση -, Θεσσαλονίκη
Το Συνέδριο της PHILOXENIA 2022 είναι αφιερωμένο στις διάφορες μορφές του Αθλητικού Τουρισμού, οι οποίες τα τελευταία χρόνια εξελίσσονται δυναμικά τόσο στη χώρα μας όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη της τουριστικής οικονομίας. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 στο Περίπτερο 14 του εκθεσιακού κέντρου της ΔΕΘ – HELEXPO στη Θεσσαλονίκη και η συμμετοχή στο συνέδριο είναι Δωρεάν και πραγματοποιείται με ηλεκτρονική προεγγραφή. The Philoxenia 2022 Conference is focused on the different forms of Sports Tourism; a tourism sector that has developed globally in the recent years, substantially contributing  to the tourism economy. The conference will take place on Saturday, November 19, 2022 at Pavilion 14 of the TIF - HELEXPO exhibition center in Thessaloniki and the attendance is free with on-line pre-registration.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Μακεδονία
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

  • ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ (Γαστρονομικός – Αναψυχής – Συνεδριακός – Ιατρικός – Εναλλακτικός Τουρισμός… )
  • Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr