Συνέδριο του EAC ( EUROPEAN AIRSHOW COUNCIL)

Ημερομηνία 28/02/2019 - 02/03/2019, Ολοήμερο
Τοποθεσία -
Διεύθυνση -, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας ATHENS FLYING WEEK, EUROPEAN AIRSHOW COUNCIL
Website www.european-airshow.com/

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Συνέδριο του EAC ( EUROPEAN AIRSHOW COUNCIL) που πραγματοποιείται στην Αθήνα από 28/2 έως 2/3 2019.

Μια μεγάλη επιτυχία της ελληνικής αεραθλητικής κοινότητας και συγκεκριμένα της ATHENS FLYING WEEK που αναγνωρίζεται ως μια από τις σημαντικότερες αεραθλητικές διοργανώσεις διεθνώς και κέρδισε για την Αθήνα τη φιλοξενία της ετήσιας συνάντησης ΟΛΩΝ όσων συμβάλλουν στη διοργάνωση των μεγαλύτερων airshow της Ευρώπης.

Οι επικεφαλής των μεγαλύτερων αεροπορικών εθνικών ακροβατικών ομάδων όπως αυτές του Βελγίου, της Πολωνίας, της Ιορδανίας, της Δανίας, της Σουηδίας, της Ελβετίας, της Γαλλίας, της Νορβηγίας, της Σαουδικής Αραβίας, της Ουγγαρίας , της Κροατίας, της Ιταλίας, της Τσεχίας, της Ιορδανίας, του Καναδά αλλά και των RED ARROWS από τη Μεγάλη Βρετανία, φημισμένοι αεροπόροι-σταρ  του ακροβατικού αεραθλητισμού θα ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες με τους διοργανωτές των airshows στο πλαίσιο ενός Συνεδρίου-WORKSHOP με επίκεντρο την αρτιότητα και την ασφάλεια των airshows.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν και δύο επί μέρους σεμινάρια ιδιαίτερου ενδιαφέροντος και υψηλής τεχνογνωσίας, το Fast Jet Solo Display Pilot Safety Workshop  με  τη συμμετοχή και των Ελλήνων πιλότων της ομάδας ΖΕΥΣ της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας που εδώ και χρόνια αποτελούν κορυφαία επιλογή των airshows διεθνώς και αναμένονται σε όλο τον κόσμο με θαυμασμό για την εντυπωσιακή τους εμφάνιση στους αιθέρες. Οι δημοφιλέστεροι πιλότοι που εκτελούν solo performances θα ενώσουν τις δυνάμεις, τις γνώσεις και την εμπειρία τους για να προσφέρουν ακόμα καλύτερο και ασφαλέστερο θέαμα.

Ακόμα, σε δύο ενότητες, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με θέμα Emergency Planning and Business Continuity  τομείς που απασχολούν τους διοργανωτές των airshows και στοχεύουν τη διαρκή τους βελτίωση μέσω της ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών.

Με τις πανέμορφες εικόνες της Αθήνας στην κεντρική του σελίδα, η ιστοσελίδα του EUROPEAN AIRSHOW COUNCIL προσκαλεί τα μέλη της στο φετινό της Συνέδριο και οι συμμετοχές αριθμούν ήδη τις 300.

Η ATHENS FLYING WEEK επίσημος συνδιοργανωτής του φετινού συνεδρίου, συνεπής στο ραντεβού με τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους της, ετοιμάζεται να προσφέρει και φέτος, για 8η συνεχή χρονιά, δυνατές συγκινήσεις στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2019 στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας.

Χάρτης

Δεν υπάρχει Χάρτης

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr