Συνέδριο με τίτλο «Digital Marketing Event»

Ημερομηνία 08/12/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση -, Θεσσαλονίκη
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας ΔΕΘ-Helexp
Website adsolutions.xo.gr/digital-marketing-event-2017.html

Το εν λόγω event αποσκοπεί στην κατάρτιση των συμμετεχόντων, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά σε νέα εργαλεία και πρακτικές, να μάθουν να αξιολογούν και να αξιοποιούν στον βέλτιστο βαθμό τη στρατηγική του Digital Marketing, αλλά και να το συνδυάζουν με παραδοσιακές πρακτικές Marketing, για να απογειώσουν τις προωθητικές τους καμπάνιες.

Στο βήμα του event θα βρεθούν, ως keynote ομιλητές, έμπειρα στελέχη του χώρου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό -ενδεικτικά από Google, Yandex και GRECA- που μέσα από σύντομες παρουσιάσεις θα μοιραστούν βέλτιστες πρακτικές και χρήσιμα συμπεράσματα από την έως τώρα ενασχόλησή τους με το Digital Marketing.

 

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Μακεδονία
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr