Συνέδριο με θέμα «Διακόσια Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και η συμβολή της Κύπρου στην Εθνική Παλιγγενεσία».

Ημερομηνία 22/10/2021 - 23/10/2021, Ολοήμερο
Τοποθεσία ONLINE
Διεύθυνση -, -
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Σύνδεσμος Αποδήμων και Φίλων Πισσουρίου
Website pissouri2021.com/ 

Ο Σύνδεσμος Αποδήμων και Φίλων Πισσουρίου σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Κοινοτικό Συμβούλιο Πισσουρίου ανακοινώνει στην Επιστημονική κοινότητα την οργάνωση του Γ' Επιστημονικού Συμποσίου με κεντρικό θέμα: «Διακόσια Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και η συμβολή της Κύπρου στην Εθνική Παλιγγενεσία» που θα πραγματοποιηθεί στις 22-23 Οκτωβρίου 2021, στην κοινότητα Πισσουρίου στην Κύπρο.  

Το Γ΄ Επιστημονικό Συμπόσιο Πισσουρίου τελείται υπό την αιγίδα της Επιτροπής Εορτασμών Κύπρου 1821-2021 του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας  και θα διεξαχθεί στην Ελληνική γλώσσα.  

Περισσότερες πληροφορίες για το επιστημονικό συμποσίου βρίσκονται στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://pissouri2021.com/ 

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

Κατηγορίες Συνεδρίου

  • ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Κοινωνιολογία – Νομική – Πολιτική – Ιστορία – Γλωσσολογία – Επικοινωνιολογία… )
  • Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr