Συνέδριο για την αμυντική έρευνα

Ημερομηνία 01/06/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία Πολεμικό Μουσείο Αθηνών
Διεύθυνση -, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας βρετανικό Πανεπιστήμιο Cranfield
Email athens2017@cranfield.ac.uk
Website www.eventbrite.co.uk/e/cu-alumni-event-and-defence-education-conference-tickets-32881283805?aff=es2
Το συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες της άμυνας και της ασφάλειας στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο που είναι συνδεδεμένες με το Πανεπιστήμιο Cranfield (Άμυνας και Ασφάλειας), ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν μια σειρά από ομιλίες με ανώτερους και έμπειρους επαγγελματίες σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων άμυνας.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιστήμονες, μηχανικούς και στελέχη, με στόχο την ενίσχυση των γνώσεων και της κατανόησης, θεμάτων της άμυνας, της μηχανικής και της διαχείρισης(ηλεκτρονικού πολέμου, logistics, κατευθυνόμενων όπλων, πτητικές δοκιμές, άμυνα στον κυβερνοχώρο, διαχείριση πληροφοριών κ.ά.)

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr