“Συγκλίσεις”- Συνέντευξη Τύπου Αλεξάνδρα Μητσοτάκη &  Ανδρέα Παπανδρέου

Ημερομηνία 19/02/2019, Ολοήμερο
Τοποθεσία Impact Hub
Διεύθυνση Καραϊσκάκη 28, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Convergences Greece Forum - "Συγκλίσεις"
Email info@convergences.gr

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου Το Convergences Greece Forum - "Συγκλίσεις"  σας προσκαλεί σε Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019, στις 12:30 μ.μ. στο Impact Hub με ομιλητές τους Αλεξάνδρα Μητσοτάκη συνιδρύτρια του World Human Forum & Ανδρέα Παπανδρέου συμπρόεδρο του Sustainable Development Solutions Network Greece Οι ομιλητές θα αναφερθούν αναλυτικά στο φόρουμ που πραγματοποιείται για πρώτη φορα στην χώρα μας και που φέρνει αντίθετους κόσμους στο ίδιο τραπέζι  με στόχο την δημιουργία συγκλίσεων και συνεργειών για ένα κόσμο με ΜΗΔΕΝ Αποκλεισμό ΜΗΔΕΝ Αποτύπωμα Άνθρακα ΜΗΔΕΝ Φτώχεια Στην συνέντευξη τύπου θα συμμετάσχει και ο Φρεντερίκ Ρουσέλ ιδρυτής του διεθνούς Convergences Forum στην Γαλλία.

Χάρτης

Δεν υπάρχει Χάρτης

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr