ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Housekeeping Train the Trainer

Ημερομηνία 14/02/2018 - 15/02/2018, Ολοήμερο
Τοποθεσία -
Διεύθυνση -, Χανιά
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Welcome Global
Website www.insete.gr/el-gr/SETE-Training/%CE%A3%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%94%CE%B9%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%9B%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82/Article/i_naid/281/i_ncsid/1/rft/true

ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΜΜΕΤΕXOΝTΩΝ

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε προϊσταμένους τμημάτων στον τομέα της οροφοκομίας και σε υπεύθυνους/ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Train the Housekeeping Trainer” αναβαθμίζει τις γνώσεις των συμμετεχόντων στο να οργανώνουν άρτια και να υλοποιούν εσωτερικές εκπαιδεύσεις που φέρνουν αποτελέσματα, τόσο στις δεξιότητες που έχει το προσωπικό όσο και στις συμπεριφορές.  Προσεγγίσουμε το θέμα μέσα από το πρίσμα της θετικής ψυχολογίας, έτσι ώστε να ενισχύεται και η παρακίνηση του προσωπικού μέσα από τις εσωτερικές εκπαιδεύσεις.

 • Εσωτερικός εκπαιδευτής: ένας εκπληκτικός ρόλος!
 • Οι ενήλικες μαθαίνουν καλύτερα όταν…
 • Ο εκπαιδευόμενος υπάλληλος housekeeping, ως Brand Ambassador
 • Εκπαιδεύοντας δεξιότητες: Step-By-Step approach
 • Η σημασία της τυποποίησης των διαδικασιών πριν την έναρξη των trainings
 • Υλοποίηση On-The-Job Trainings
 • Εκπαιδεύοντας συμπεριφορές: Διάφοροι μέθοδοι στη διάθεσή μας για να φέρουμε αποτελέσματα
 • Ιδιαίτερες περιπτώσεις που προκύπτουν σε On-The-Job Trainings και trainings βελτίωσης συμπεριφορών
 • Η περαιτέρω ανάπτυξη του Housekeeping Trainer
 • Παρουσίαση του προγράμματος “Ηousekeeping Essentials”

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣΒάνια Κάμτσιου (Κωδικός ΛΑΕΚ: 11243)

Η Βάνια σπούδασε ξενοδοχειακά στο Cardiff University και στο Strathclyde απ’ όπου πήρε αντίστοιχα το Bachelor και το Master στον τομέα της Διεθνούς Ξενοδοχειακής Διοίκησης. Εργάστηκε για μεγάλες πολυεθνικές αλυσίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στα τμήματα Υποδοχής, Housekeeping, F&B και Sales. Η ενασχόληση της Βάνιας με τις εκπαιδεύσεις του προσωπικού τουριστικών επιχειρήσεων ξεκίνησε πριν από 18 χρόνια. Από τότε έχει συνεργαστεί με πολύ σπουδαία ξενοδοχεία, αλυσίδες ή μεμονωμένα, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στην Μέση Ανατολή. Τα σεμινάρια που σχεδιάζει και υλοποιεί, τα ονομάζει «ταξίδια στις γνώσεις και στις εμπειρίες». Σε κάθε «ταξίδι» ένας αγαπημένος «προορισμός» είναι πάντα μέσα στην σκέψη, στις αξίες και στα κίνητρα, αυτά που μας επηρεάζουν για να κάνουμε την εργασία που έχουμε επιλέξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ2 ΜΕΡΕΣ / 16 ΩΡΕΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, 10:00-18:00

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018, 10:00-18:00

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ

Επαγγελματίες του τουρισμού που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος: 60€

Επιχειρήσεις Μέλη ΣΕΤΕ: 60€

Επιχειρήσεις Μη Μέλη ΣΕΤΕ: 80€

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

 • Κρήτη
 • Κατηγορίες Συνεδρίου

  Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

  Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr