ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Front Office Train the Trainer

Loading Map....

Ημερομηνία
26/02/2018 - 28/02/2018

Χώρος
-

Πόλη : Θεσσαλονίκη

Γεωγραφικό Διαμέρισμα

Πληροφορίες

Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας :

Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO :

Τηλέφωνο :

Email :

Website : www.insete.gr/el-gr/SETE-Training/%CE%A3%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%94%CE%B9%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%9B%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82/Article/i_naid/286/i_ncsid/1/rft/true


ΠΡΟΦΙΛ ΣΥΜΜΕΤΕXOΝTΩΝ

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε προϊσταμένους τμημάτων στον τομέα της υποδοχής και εξυπηρέτησης πελατών και σε υπεύθυνους/ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

Το εκπαιδευτικό εργαστήρι του SETE Training Front Office Train the Trainer, έχει ως σκοπό να προετοιμάσει τα στελέχη του χώρου της υποδοχής προκειμένου να αναλάβουν το ρόλο του εσωτερικού εκπαιδευτή. Βασιζόμενοι στην άριστη γνώση των λειτουργικών θεμάτων του τμήματός τους θα εφοδιαστούν με τα απαραίτητα εργαλεία και μεθόδους ώστε να οργανώνουν και να υλοποιούν μία αποτελεσματική ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση.

  • Aρχές εκπαίδευσης ενηλίκων
  • Aρχές αποτελεσματικής επικοινωνίας στην ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση
  • On the Job εκπαίδευση: one 2 one, small groups
  • On the Job εκπαίδευση: meetings, briefings, buddy system
  • Ανάλυση και σχεδιασμός μεθοδολογίας εκπαίδευσης
  • Μεθοδολογία υλοποίησης και αξιολόγησης εκπαίδευσης
  • Κατάρτιση προγράμματος (ανεπίσημου και πρακτικού) για το τμήμα FO
  • Δημιουργία και παρουσίαση μίνι εκπαίδευσης από όλους τους συμμετέχοντες
  • Βιντεοσκόπηση και παρουσίαση μίνι εκπαίδευσης στην ομάδα – ανατροφοδότηση

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣAA Partners

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣΑνέστης Αναστασίου (Κωδικός ΛΑΕΚ: 13220)

Ο Ανέστης Θ. Αναστασίου από το 2001 διοικεί την εταιρεία AA+Partners, η οποία παρέχει εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, με εξειδίκευση στον χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας. Συγχρόνως, είναι υπεύθυνος του προγράμματος Διοίκησης Τουρισμού και Φιλοξενίας στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, στο οποίο διδάσκει σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Η διδακτική και εισηγητική του εμπειρία υπερβαίνει τις 9000 ώρες και ειδικεύεται σε θέματα: διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, εξυπηρέτησης πελατών και πωλήσεων, βελτίωσης απόδοσης ανθρώπων και οργανισμών, και στην εκπαίδευση εκπαιδευτών. Είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός (University College London) με μεταπτυχιακά στα Ενεργειακά Συστήματα (City University), στο Διεθνές Μάνατζμεντ (Kings College London & London School of Economics), στις Πολιτικές Επιστήμες και Οικονομικά (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας), καθώς και κάτοχος του Proficiency in Hospitality Management (Ecole Hotelier Lausanne).

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3 ΗΜΕΡΕΣ/ 18 ΩΡΕΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018, 10:00-16:00

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018, 10:00-16:00

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, 10:00-16:00

 

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ

Επαγγελματίες του τουρισμού που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος: 70€

Επιχειρήσεις Μέλη ΣΕΤΕ: 70€

Επιχειρήσεις Μη Μέλη ΣΕΤΕ: 100€


Ετικέτες: ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Ανθρώπινο Δυναμικό - Management - Marketing - Συμβουλευτική... ), ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ (Γαστρονομικός - Αναψυχής - Συνεδριακός - Ιατρικός - Εναλλακτικός Τουρισμός... )
Θέλετε να διοργανώσετε Συνέδρια, Ημερίδες και άλλες Εκδηλώσεις; Επισκεφθείτε το MICE.gr και βρείτε Συνεργάτες!
Scroll To Top