Πανελλήνιο Συνέδριο Χοιροτροφίας, με τίτλο «Χοιροτεχνούμε»

Ημερομηνία 03/12/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία DU LAC Congress & Spa Hotel
Διεύθυνση -, Ιωάννινα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας εταιρείες Topigs Norsvin Hellas , KegoAgri και ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ
Τηλέφωνο 210 8160195
Σκοπός του Πανελλήνιου Συνεδρίου Χοιροτροφίας είναι να προσφέρει τεχνογνωσία ενημερώνοντας τους συμμετέχοντες για όλα τα νέα δεδομένα του κλάδου καθώς και τα νέα προϊόντα και εξελίξεις των εταιρειών τους. Στόχος είναι η έμπρακτη συνεισφορά και υποστήριξη των Ελλήνων παραγωγών, ώστε να επιτύχουν τη συνεχή βελτίωση της παραγωγής τους και την αναβάθμιση της ποιότητας του παραγόμενου ελληνικού χοιρινού κρέατος. Είναι μια πολύ σημαντική εκδήλωση για τον κλάδο της χοιροτροφίας και πρόκειται να συγκεντρώσει πλήθος παραγωγών απ΄ όλη την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τα Σκόπια, την Κύπρο και το Ισραήλ. Η είσοδος στο Συνέδριο είναι μόνο με πρόσκληση.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Ήπειρος
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr