ΙΓ’ Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής: «Σύγχρονα θέματα Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας, Ειδικής Αγωγής & Παιδιατρικής»

Ημερομηνία 02/12/2023 - 03/12/2023, Ολοήμερο
Τοποθεσία Ξενοδοχείο "PARTHENON"
Διεύθυνση Μακρή 6, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας ΕΛ.ΕΠ.Ε.Π.Α
Website elepepa.gr/eggrafi-conference

Για 13η Συνεχόμενη Χρονιά έρχεται το Συνέδριο – Θεσμός της Προσχολικής Αγωγής!!

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο μεγαλύτερο επιστημονικό συνέδριο Προσχολικής Αγωγής της χώρας που θα διεξαχθεί φέτος για 13η συνεχόμενη φορά!

Το κορυφαίο επιστημονικό γεγονός στον χώρο της προσχολικής αγωγής θα διεξαχθεί υβριδικά με ταυτόχρονη δυνατότητα διαδικτυακής και δια ζώσης παρακολούθησης.

Το ΙΓ’ Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής με τίτλο «Σύγχρονα θέματα Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας, Ειδικής Αγωγής & Παιδιατρικής», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 & την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, στο Ξενοδοχείο “PARTHENON” (Μακρή 6, Αθήνα).

Για πρώτη φορά φέτος θα υπάρχει δυνατότητα προεγγραφής στο Συνέδριο με μεγάλη έκπτωση (-50%) σε όλα τα Συνεδριακά Πακέτα. Η προθεσμία για εγγραφές συμμετοχής πρώτης περιόδου (early registration) ξεκινάει από τη Δευτέρα 26/6/2023 και λήγει την Τετάρτη 5/7/2023.

Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Συνέδριο δια ζώσης. Μετά από την συμπλήρωση των συγκεκριμένων θέσεων θα υπάρχει δυνατότητα μόνο για διαδικτυακή παρακολούθηση.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

  • ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Κοινωνιολογία – Νομική – Πολιτική – Ιστορία – Γλωσσολογία – Επικοινωνιολογία… )
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Εκπαίδευση – Φιλολογία – Φιλοσοφία…)
  • Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr