ΙΒ’ Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής

Ημερομηνία 17/12/2022 - 18/12/2022, Ολοήμερο
Τοποθεσία Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης»
Διεύθυνση -, Αργυρούπολη
Website elepepa.gr/eggrafi-conference

Για 12η Συνεχόμενη Χρονιά έρχεται το Συνέδριο – Θεσμός της Προσχολικής Αγωγής!!!

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο μεγαλύτερο επιστημονικό συνέδριο Προσχολικής Αγωγής της χώρας που θα διεξαχθεί φέτος για 12η συνεχόμενη φορά!

Το κορυφαίο επιστημονικό γεγονός στον χώρο της προσχολικής αγωγής θα διεξαχθεί υβριδικά με ταυτόχρονη δυνατότητα διαδικτυακής και δια ζώσης παρακολούθησης.

Το ΙΒ’ Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής με τίτλο «Σύγχρονα θέματα Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας, Ειδικής Αγωγής & Παιδιατρικής», θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Πλατεία Δημαρχείου – Λ. Κύπρου 68, Αργυρούπολη).

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι η εγγραφή σας σε ένα από τα τρία Συνεδριακά Πακέτα που έχουν διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες του Συνεδρίου.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

  • ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Εκπαίδευση – Φιλολογία – Φιλοσοφία…)
  • Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr