Ζ’ Επιστημονικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Εξειδίκευσης στην Προσχολική Αγωγή

Ημερομηνία 19/03/2022, Ολοήμερο
Τοποθεσία ONLINE
Διεύθυνση -, -
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ελληνική Επιστημονική Εταιρία Προσχολικής Αγωγής

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρία Προσχολικής Αγωγής (ΕΛ.ΕΠ.Ε.Π.Α.)
διοργανώνει το Ζ΄ Επιστημονικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Εξειδίκευσης στην Προσχολική Αγωγή με τίτλο «Εικόνες Τέχνης & Λογοτεχνίας στη Δημιουργική Γραφή για Παιδιά Προσχολικής Ηλικίας».

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί Αποκλειστικά Διαδικτυακά το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 λόγω των περιοριστικών μέτρων της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας!

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης ενώ θα δοθούν επιπλέον Βεβαιώσεις Εκπαίδευσης σε όσους επιλέξουν και το Πρακτικό Μέρος / Workshops, στο οποίο θα υπάρχει άμεση εξ αποστάσεως διαδραστική συμμετοχή.

Εκτός από την ζωντανή μετάδοση θα υπάρχει και η δυνατότητα Ασύγχρονης Παρακολούθησης μέσω των συνδέσμων που θα σας αποσταλούν, αμέσως μετά τη λήξη των Εγγραφών.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες καθώς και
το Πρόγραμμα του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου!

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση του Σεμιναρίου είναι η εγγραφή σας στο σύστημά μας, (πατήστε εδώ) επιλέγοντας ένα από τα πακέτα που έχουν διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες του Σεμιναρίου, έως και την Παρασκευή 18/03/2022 στις 21:00 η ώρα.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

Κατηγορίες Συνεδρίου

  • ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Εκπαίδευση – Φιλολογία – Φιλοσοφία…)
  • Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr