Ζ΄ Διεθνές Συνέδριο «Φεραί-Βελεστίνο-Ρήγας»

Ημερομηνία 06/10/2017 - 08/10/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία -
Διεύθυνση -, Βελεστίνο

Έντονο ενδιαφέρον έχει μέχρι τώρα εκδηλωθεί από τους επιστήμονες της Ελλάδος και του Εξωτερικού για να συμμετάσχουν στο Ζ΄ Διεθνές Συνέδριο «Φεραί-Βελεστίνο-Ρήγας». Ιστορία-Αρχαιολογία-Λαογραφία της περιοχής του Δήμου Ρήγα Φεραίου», αποστέλλοντες τη δήλωση συμμετοχή τους καθώς και τον τίτλο της ανακοινώσεώς τους. Η καταληκτήρια ημερομηνία για τη συμμετοχή είναι μέχρι το τέλος του επομένου μηνός, του Ιουνίου.

Το Ζ΄ Διεθνές Συνέδριο θα αποτελέσει μεγάλο Επιστημονικό και Πολιτιστικό γεγονός για την περιοχή με τις τρεις θεματικές ενότητές του. Για τις αρχαίες Φερές θα παρουσιαστούν από τους αρχαιολόγους τα νέα ευρήματα των ανασκαφών, για την Τοπική Ιστορία της περιοχής του Δήμου Ρήγα Φεραίου θα αναδειχθούν καινούργια στοιχεία, καθώς επίσης θα γίνουν πολλές ανακοινώσεις για την μεγάλη επαναστατική φυσιογνωμία του Ρήγα Βελεστινλή, για τη ζωή του και το έργο του.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Θεσσαλία
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr