Επιστημονικό Συνέδριο: Άνθρωποι και Ζώα στη Νεοελληνική Λογοτεχνία από τις αρχές ως σήμερα

Ημερομηνία 16/05/2018 - 18/05/2018, Ολοήμερο
Τοποθεσία Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση -, Θεσσαλονίκη
Email sstavrak@lit.auth.gr

Στη Διημερίδα αυτή θα συμμετάσχουν καθηγητές του Τμήματος Φιλολογίας του ΑΠΘ, μεταπτυχιακοί φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες του Τμήματος Φιλολογίας του ΑΠΘ, Λογοτέχνες της Θεσσαλονίκης και του βορειοελλαδικού χώρου. Θα ζητηθεί επίσης η συνεργασία της Νομικής και της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τίτλο και περίληψη 200-250 λέξεων στην Οργανωτική Επιτροπή της Διημερίδας μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου 2018 στην ηλεκτρονική διεύθυνση sstavrak@lit.auth.gr . Η ενημέρωση για την αποδοχή ή μη των προτάσεων από την Επιστημονική Επιτροπή θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Μαρτίου 2018.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Μακεδονία
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr