Εκπαιδευτικό Συνέδριο eCommerce για FMCGs

Ημερομηνία 08/12/2017 - 09/12/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία Αμφιθέατρο OTEAcademy
Διεύθυνση -, Αθήνα
Τηλέφωνο 215 215 0515
Email eskillscenter@convertgroup.com
Website www.eskillscenter.com/learning/ecommerce-for-fmcgs/
Στο πρώτο εκπαιδευτικό συνέδριο που γίνεται στην Ελλάδα με θέμα «Ηλ. Εμπόριο για Καταναλωτικά Αγαθά», 20 κορυφαίοι επαγγελματίες από Ελλάδα & εξωτερικό θα σε εκπαιδεύσουν σε βέλτιστες πρακτικές για κερδοφόρο ανάπτυξη στο κανάλι του ηλ. εμπορίου για τα καταναλωτικά αγαθά.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

H πολυκαναλική συμπεριφορά του σύγχρονου καταναλωτή έχει αλλάξει ραγδαία το τοπίο γύρω από τα FMCG brands. Τα στελέχη των προμηθευτών και των λιανεμπόρων εφαρμόζουν ολοένα και πιο συχνά eBusiness πρακτικές και μηχανισμούς για να αυξήσουν μερίδια και κερδοφορία. Στο διήμερο εκπαιδευτικό συνέδριο «eCommerce για FMCGs» κορυφαίοι επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μεταδώσουν εξαιρετικά χρήσιμες γνώσεις, βέλτιστες πρακτικές και συμβουλές για κερδοφόρο ανάπτυξη στο κανάλι του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Σε ποιους απευθύνεται:

  • σε όλα τα στελέχη FMCGs
  • σε όλα τα στελέχη λιανεμπορίου (super markets, φαρμακεία, καταστήματα καλλυντικών, κτλ)
  • σε επαγγελματίες eCommerce & Digital Marketing
  • σε στελέχη του κλάδου επικοινωνίας

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr