“Δρόμος του Μεταξιού” One Belt-One Road (OBOR)

Ημερομηνία 15/09/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της ΔΕΘ
Διεύθυνση -, Θεσσαλονίκη
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Balkans & Black Sea Cooperation Forum (BBSF)
Τηλέφωνο 210 284.5980
Email christina.mangou@geo-routes.com

Στο πλαίσιο της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ, 09-17 Σεπτεμβρίου) στην οποία τιμώμενη χώρα για το 2017 είναι η Κίνα, το Balkans & Black Sea Cooperation Forum (BBSF) σε συνεργασία με την ΔΕΘ-Helexpo διοργανώνουν συνεδρία την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 στις 16.30-  21.00, στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της ΔΕΘ, αφιερωμένη στον “Δρόμο του Μεταξιού” One Belt-One Road (OBOR) για τις εμπορικές-αναπτυξιακές σχέσεις και προοπτικές μεταξύ Κίνας- Ευρώπης.

Το γεγονός απευθύνεται στους στρατηγικούς συνεργάτεςυποστηρικτές και χορηγούς του Balkans & Black Sea Cooperation Forum, στο Διπλωματικό Σώμα και σε μεγάλες επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Μακεδονία
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr