Διάλεξη Ι.Ν. Καζάζη: Δούναι και λαβείν λέξεων ίσον δούναι και λαβείν εννοιών

Ημερομηνία 14/05/2018, Ολοήμερο
Τοποθεσία Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς "Οδού Χηλής"
Διεύθυνση -, Καλαμαριά
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Ανοικτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Καλαμαριάς
Website kalamaria.gr/event/%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%87%CF%84%CF%8C-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B9%CE%BF-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9-3/

Υπενθυμίζεται ότι στο τέλος της διάλεξης το κοινό  έχει τη δυνατότητα να θέσει ερωτήσεις  στον εισηγητή πάνω στο θέμα που διαπραγματεύεται η συγκεκριμένη ενότητα και ακολουθεί διάλογος με ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι  ο Δήμος Καλαμαριάς  ικανοποιώντας το πάγιο και μακροχρόνιο αίτημα της “Δεύτερης Ευκαιρίας”, σε μια εποχή που η κοινωνία της γνώσης εξελίσσεται διαρκώς και οι απαιτήσεις αλλάζουν, άνοιξε για δεύτερη χρονιά φέτος, ένα παράθυρο στη γνώση,  μέσα από τον κύκλο των έντεκα διαλέξεων, παρέχοντας ποιοτικές και χρήσιμες υπηρεσίες στους πολίτες, αλλά και προσωπική ανάπτυξη και αυτό-βελτίωση.

Η λειτουργία του Ανοιχτού Πανεπιστημίου του Δήμου, υπηρετεί το ιδεώδες της δια βίου μάθησης, συνδέει με ιδανικό τρόπο την επιστημονική κοινότητα με την κοινωνία και προσφέρει στους πολίτες έγκυρη επιστημονική γνώση σε εκλαϊκευμένη γλώσσα.

Η προσέλευση του κοινού είναι δωρεάν.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Μακεδονία
  • Κατηγορίες Συνεδρίου

    Το SYNEDRIO.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr