Διάλεξη Ι.Ν. Καζάζη: Δούναι και λαβείν λέξεων ίσον δούναι και λαβείν εννοιών

Διάλεξη Ι.Ν. Καζάζη: Δούναι και λαβείν λέξεων ίσον δούναι και λαβείν εννοιών

Ημερομηνία
14/05/2018

Χώρος
Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς "Οδού Χηλής"

Πόλη : Καλαμαριά

Γεωγραφικό Διαμέρισμα

Πληροφορίες

Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας : Ανοικτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Καλαμαριάς

Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO :

Τηλέφωνο :

Email :

Website : kalamaria.gr/event/%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%87%CF%84%CF%8C-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B9%CE%BF-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9-3/


Υπενθυμίζεται ότι στο τέλος της διάλεξης το κοινό  έχει τη δυνατότητα να θέσει ερωτήσεις  στον εισηγητή πάνω στο θέμα που διαπραγματεύεται η συγκεκριμένη ενότητα και ακολουθεί διάλογος με ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι  ο Δήμος Καλαμαριάς  ικανοποιώντας το πάγιο και μακροχρόνιο αίτημα της “Δεύτερης Ευκαιρίας”, σε μια εποχή που η κοινωνία της γνώσης εξελίσσεται διαρκώς και οι απαιτήσεις αλλάζουν, άνοιξε για δεύτερη χρονιά φέτος, ένα παράθυρο στη γνώση,  μέσα από τον κύκλο των έντεκα διαλέξεων, παρέχοντας ποιοτικές και χρήσιμες υπηρεσίες στους πολίτες, αλλά και προσωπική ανάπτυξη και αυτό-βελτίωση.

Η λειτουργία του Ανοιχτού Πανεπιστημίου του Δήμου, υπηρετεί το ιδεώδες της δια βίου μάθησης, συνδέει με ιδανικό τρόπο την επιστημονική κοινότητα με την κοινωνία και προσφέρει στους πολίτες έγκυρη επιστημονική γνώση σε εκλαϊκευμένη γλώσσα.

Η προσέλευση του κοινού είναι δωρεάν.


Ετικέτες: ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Κοινωνιολογία - Νομική - Πολιτική - Ιστορία - Γλωσσολογία - Επικοινωνιολογία... ), ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (Εκπαίδευση - Φιλολογία - Φιλοσοφία…)
Θέλετε να διοργανώσετε Συνέδρια, Ημερίδες και άλλες Εκδηλώσεις; Επισκεφθείτε το MICE.gr και βρείτε Συνεργάτες!
Scroll To Top